İlk İftar Buluşması Burgaz’daydı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

İlk İftar Buluşması Burgaz’daydı

Milas Belediye Başkanlığı’nın geleneksel iftar yemeklerine bu yıl Burgaz Mahallesi sakinlerine verilen yemekle başlandı.

İftar yemeğinde yurttaşlarla buluşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, iftara katılan mahalle sakinlerine yemek servisi yapıp sohbetler etti.

Geleneksel iftar yemekleri vesilesiyle bir kez daha hemşehrilerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tokat; “Sosyal Belediyeciliğin ve Ramazan ayının ortak anlamı olan yardımlaşma ve paylaşmayı, düzenlemiş olduğumuz iftar yemeklerinde en üst noktaya çıkarıyoruz. Tüm mahallelilerimizle iftar yemeklerinde buluşacağız” dedi.

Dün akşam, gazetemizin yayına hazır olduğu saatlerde Milas Belediye Başkanlığı’nın geleneksel iftar yemeklerinin ikincisi Beçin’de başlamıştı ...

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel İftar Buluşmaları’ yarın Salı Pazarı’nda ve Cuma günü Selimiye’de devam ettikten sonra, şu takvime göre yapılacak:

5 Haziran Pazartesi- Cumhuriyet Mahallesi (Ahmet Yesevi Caddesi, Memur evleri arkası) / 7 Haziran Çarşamba- Bafa Mahallesi (Pazar yeri) / 9 Haziran Cuma- Güllük Mahallesi (Belediye önü) / 12 Haziran Pazartesi- Cumartesi Pazarı / 14 Haziran Çarşamba- (Merkez Ortaokulu) / 16 Haziran Cuma- Ören Mahallesi (Belediye önü) / 19 Haziran Pazartesi- (Akkent Pazaryeri) / 21 Haziran Çarşamba- (Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası bahçesi) ve 23 Haziran Cuma- (23 Nisan İlk ve Orta Okulu bahçesi).

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık