İlk ‘Triatlon’ Spor Dergisi Milas’ta çıkıyor …

Adem KANKAYNAR -

İlk ‘Triatlon’ Spor Dergisi Milas’ta çıkıyor …

Henüz 17 yaşında olan Ömer Faruk Özerten adlı bir genç, Türkiye’nin ilk Triatlon spor dergisini çıkarıyor.Dergi, son derece zengin bir spor içeriğiyle hazırlanarak baskı aşamasına getirildi ve Ağustos ayında ilk sayısı çıkacak.

18 yaşını doldurmadığı için ailesinin de onayı ve desteği ile çıkacak olan derginin bir yıllık sponsorluğu ise ilçemizdeki MYLASA Spor Kulübü tarafından üstlenildi. İçeriği tamamen spor dallarıyla ilgili konularda hazırlanan dergi, zengin bir grafik tasarımıyla da göz dolduruyor.

İlk sayısı önümüzdeki Ağustos ayında çıkacak olan derginin tanıtımını yapan genç girişimci Ömer Faruk Özerten; “Amacım, içeriğinde sadece spor olan bir dergi çıkarmaktı. Bunun için aylarca araştırma yaptım. Hem Türkiye’de, hem de yurt dışında

 

yayınlanan bu tür dergileri araştırdım. Gördüğüm kadarıyla Triatlon dalında bugüne kadar ülkemizde bir spor dergisi çıkarılmamış. Bu nedenle ben de bu alanda bir dergi çıkarmaya karar verdim.

Ailem, arkadaşlarım ve çevremdekiler bu konuda bana büyük destek verdiler, beni yüreklendirdiler. Ben de onların bu güvenini boşa çıkarmayacağımı düşünüyorum.

Birçok ulusal ve uluslararası spor organizasyonu düzenleyen firmalarla görüştüm ve onlarla işbirliği yapmayı teklif ettim ve teklifim de kabul gördü. Derginin ilk sayısıyla birlikte ülkemizdeki Triatlon dalında yayınlanan ilk dergi Milas’tan çıkacak ve bütün ülkeye dağılacak.

Elbette çok zahmetli ve maliyetli bir uğraş, ancak her türlü zorluğu ailemin, sponsor firmaların desteğiyle aşarak derginin yayın hayatını sürdüreceğim” dedi.

64 sayfa olarak hazırlanan derginin ilk sayısında birçok spor dalı ile ilgili bilgiler yer alıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık