İMİ’den ‘İki Birinci’ çıktı

Önder Haber / Adem Kankaynar

İMİ’den ‘İki Birinci’ çıktı

İlçemizdeki özel eğitim kurumlarından İMİ Koleji, bu sene kendi alanlarında Milas birincisi olan iki öğrencisi ile gururlanıyor.

Okul Müdürü Ersin Ayaz ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret ederek başarılarını paylaşan Mehmet Çakar ve Galip Can Kabak, hedeflerinin Tıp eğitimi almak olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Ersin Ayaz, öğrencilerinden Mehmet Çakar’ın MF3 puan türünde Türkiye 3 bin 408’ncisi, Gaip Can Kabak’ın ise yine MF3 puan türünde Türkiye 7 bin 611’ncisi olduğunu belirterek, her iki öğrencinin de kendi alanlarında Milas birincisi olduklarını söyledi.

Her iki öğrenciyi de kutlayan Milas Kaymakamı Eren Arslan, ilçe olarak bireysel başarılardan çok genel başarıyı hedeflediklerini ve bu yönde çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek; “Bizim için devlet okulu veya özel okul ayırımı söz konusu değildir. Son yıllarda özel okullar ciddi anlamda yatırım yapmaktadırlar. İşte bu yatırımların bir sonucu olarak bugün iki öğrencimizin başarısını paylaşıyoruz. Ancak bizim hedefimiz bireysel başarılardan çok, ilçe olarak genel başarıyı yakalamaktır. Bu anlamda başlatılan çalışmalar da hızla devam ediyor” dedi.

Her iki öğrenciyi kutlayan ve günün anısına onlara küçük birer hediye veren Milas Kaymakamı Eren Arslan, toplantıya katılan basın mensuplarına da, 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı nedeniyle bir sürpriz yaptı.

 

Kaymakam Arslan, basın mensuplarıyla pasta kesti

Üzerinde çeşitli gazete başlıklarının basılı olduğu bir pastayı, basın mensuplarıyla birlikte kesen Milas Kaymakamı Eren Arslan, tüm basın çalışanlarının gününü kutladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık