İngilizce Münazara Yarışması’nda Şampiyon Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Sponsorluğunu Milas Pomelon AVM 'nin yaptığı Milas Liseleri arası İngilizce Münazara yarışmasının galibi Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu.

İngilizce Münazara Yarışması’nda  Şampiyon Cumhuriyet Anadolu Lisesi

29 Nisan Pazartesi günü Milas Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan İngilizce Münazara Yarışması’nın finalinde Cumhuriyet Anadolu Lisesi tezleri "Para Mutluluktan Daha Önemlidir" ile yarışırken, rakibi Milas Anadolu Lisesi "Mutluluk Paradan Daha Önemlidir" tezini savundu.

Tezlerini İngilizce olarak savunan münazara ekiplerinden Cumhuriyet Anadolu Lisesi, İngilizce Öğretmenlerinden oluşan jüriden 380 puan alarak yarışmanın galibi ve şampiyonu oldu. Milas Anadolu Lisesi ise Jüriden  373,25 puan aldı.

Katılımın oldukça fazla olduğu ingilizce münazara yarışmasını Milas Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Demir, Milas Dr Mete Ersoy Anadolu Lisesi Okul Müdürü ve Münazara Koordinatörü Ali Aktaş, Milas Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Ali Plavcı, Milas Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aksu ve her iki okulun öğretmen ve öğrencileri de izleyerek, münazara ekiplerine destek oldular.

İngilizce Münazara yarışmasında final yapan iki okulun ekipleri Sponsor Firma Milas Pomelon AVM den birer sinema bileti ve AVM içindeki D&R Kitaptan hediye  çeki ödülü kazandılar.

Münazara yarışmasına katılan tum okul takımlarına Mayıs ayı içinde Milas Millî Eğıtim Müdürlüğünce düzenlenecek törende katılım ve teşekkür sertifikaları  verilecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık