İş Bankası 92 yaşında

ÖNDER Haber –

İş Bankası 92 yaşında

Türkiye İş Bankası A.Ş. kuruluşunun 92’nci yıldönümünü kutluyor…

İş Bankası Milas Şubesi tarafından Atatürk Anıtı önünde kutlama programı düzenlendi… Programda bir konuşma yapan Türkiye İş Bankası Milas Şube Müdürü İsmail Avcı, “İş Bankası ‘Türkler bankacılık yapamaz’ şeklindeki küçümseyici söylemlerin dolaştığı bir ortamda, Ulu Önder Atatürk’ün talimatı ile 2 şube, 37 çalışan ve mütevazı bir sermaye ile kuruldu” dedi…

Türkiye İş Bankası’nın bu yıl 92’nci yıldönümü kutlanıyor. İlçemizde de iki şube ile hizmet veren İş Bankası’nın çalışanları dün saat 9’da Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi.

İş Bankası Milas Şube Müdürü İsmail Avcı’nın Atatürk Anıtı’na banka çalışanlarıyla birlikte çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra bir konuşma yapan Şube Müdürü Avcı, “İş Bankası ailesi olarak, bugün burada Bankamızın 92. kuruluş yıldönümünü kutlamak için toplanmış bulunuyoruz. 92 yıl önce, batılı devletlerin ‘Türkler bankacılık yapamaz’ şeklindeki küçümseyici söylemlerinin dolaştığı bir ortamda, Ulu Önder Atatürk’ün talimatı ile 2 şube, 37 çalışan ve mütevazı bir sermaye ile kurulan Türkiye İş Bankası, bugün bin 355’i yurt içi, 23’ü yurt dışı olmak üzere toplam bin 378 şubesi ve 25 binin üzerindeki çalışanı ile sadece Türkiye’nin değil, yakın coğrafyanın da en önemli finans kurumudur” dedi.

“Türkiye’nin Bankası” gibi, bir kurum için sahip olunabilecek en üst unvanı taşıyan İş Bankası’nın, dünyanın en değerli 500 markası içinde yeralan tek Türk markası ve dünyanın en büyük bankalarından biri olduğuna dikkat çeken Avcı, “Dünyanın, saygın ekonomi yayınları arasında yer alan The Banker dergisinin ana sermaye büyüklüğüne göre yaptığı ‘Dünyanın En Büyük 1000 Bankası’ sıralamasında ise birçok Avrupa ve Türk bankasını geride bırakarak en büyük 100 banka arasına giren tek Türk bankası olduk. Başta, Cumhuriyetimizin ve Bankamızın kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, yakın çalışma arkadaşlarını ve bugün aramızda olmayan Bankamıza emeği geçmiş bütün büyüklerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, Bankamızın 92. kuruluş yıldönümünün İş Bankası ailesine ve Türkiye’ye kutlu olmasını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık