İş Bankası 94’ncü yılını kutluyor…

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

İş Bankası 94’ncü yılını kutluyor…

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 26 Ağustos 1924’de kurulan, ülkemizin öncü bankalarından olan Türkiye İş Bankası, 94.Kuruluş yılını kutluyor.Bankanın kuruluş yıldönümü nedeniyle Atapark’taki Atatürk Anıtı’na saat 09.00’da çelenk konularak, saygı duruşunda bulunuldu.

 

Milas şubesi şeflerinden Ayşen Şahin, Mustafa Hakan Yılmaz ve diğer çalışanların yanı sıra bankadan emekli olan Faik Baklan, Abdurrahman Akça ve Kıymet Efe’nin katıldığı törende, Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 26 Ağustos 1924’de kurulan, ülkemizin öncü bankalarından olan Türkiye İş Bankası, tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de kuruluşunun 94’ncü yıldönümünü kutladı.

Türkiye İş Bankasının 94’ncü kuruluş yıldönümü etkinliğine katılan Türkiye İş Bankası Milas Şube Şefi Ayşen Şahin; “Mustafa Kemal Atatürk’ün 1924 yılında kurduğu İş Bankasının 94’ncü kuruluş yıldönümünü kutlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk ve Celal Bayar’a şükranlarımızı iletiyoruz.Mutluyuz, ülkemizin iyi günlerinde, kötü günlerinde her zaman milletimizin yanında olan bir kuruluşta çalışmaktan dolayı çok gurur duyuyoruz.Kurumumuza sahip çıkmakla mükellefiz. Bu günde çalışanlarımızla birlikte Ata’mızın huzurunda olmaktan çok mutluyuz” derken, İş Bankası’ndan emekli olan Faik Baklan ise; “Yıllarca ülkemizin ve milletimizin büyümesi ve gelişmesi için emek ve çaba harcarken, bankamızın da bu gelişmeye paralel olarak sürekli kendini yenilemesine katkıda bulunduk. Tüm çalışanlar ve bugün emekli olarak hayatlarını sürdüren personel olarak aramızdaki birlik ve beraberlik bozulmadan süregeldi. Türk ekonomisinin güçlü bir hale gelmesi için 94 yıldır hizmet eden Türkiye İş Bankası’nın birer ferdi olmaktan her zaman onur ve gurur duyduk. Nice daha uzun yıllara diyerek, 94’ncü kuruluş yıldönümümüz kutlu olsun” dedi.

Yapılan bu kısa konuşmaların ardından törene katılanlar Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık