Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İş Bankası’ndan MİZO üyelerine uygun kredi imkanı

Milas Ziraat Odası ile kredi protokolü imzalayan İş Bankası, MİZO üyesi çiftçilere uygun faiz ve ödeme kolaylığı ile kredi sunacak.

İş Bankası’ndan MİZO üyelerine uygun kredi imkanı
  • 27 February 2020, Thursday 10:03

Milas Ziraat Odası üyesi çiftçilere, uygun kredi koşulları ile kredi sunmak isteyen Türkiye İş Bankası Milas Şubesi, Milas Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı.
Milas Ziraat Odası’nda gerçekleştirilen protokol törenine; İş Bankası Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Murat Ünver, İş Bankası Milas Şube Müdürü Ali Kocaman, İş Bankası Milas Şubesi Müdür Yardımcısı Şehnaz Bozdemir, İş Bankası Denizli Bölge Tarım Yetkilisi Nalan Müftüler, İş Bankası Milas Şubesi Müşteri Temsilcisi Memnune Kırlı katıldı.
Türkiye İş Bankası’nın tarımsal alandaki hizmetleri konusunda açıklama yapan İş Bankası yetkilileri; protokol kapsamında kullanılacak kredinin uygun ödeme koşulları içerdiğini, faiz oranının 1,05 olduğunu ve dosya masrafının 500 lirayı geçmediğini söyledi.
Milas Ziraat Odası 2. Başkanı Fikret Turgut, Beçin Mahalle Temsilcisi Şehabettin Korkmaz ve Ören Mahalle Temsilcisi Mehmet Kuray’ın da bulunduğu protokol töreninde açıklama yapan Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Oda üyesi çiftçilere uygun kredi avantajları sunan protokolün hayırlı olmasını diledi.
Başkan Atıcı, “Ülkemizin en köklü bankaları arasında olan İş Bankası’nın çiftçilerimize yönelik kampanyalı kredisi, çiftçilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanacaktır diye düşünüyorum. Protokolle birlikte, Odamıza kayıtlı çiftçilerimizin kullanacakları kredilerde dosya masrafları 500 liranın üzerine çıkmıyor. 36 aya kadar ödeme kolaylıkları var ve kredi faiz oranı da 1,05 olarak belirlendi. Tabi çiftçilerimizin en büyük sıkıntısı nakdi sıkıntılar. Sermaye yetmediği anda hasat dönemine kadar nakdi kredi ihtiyacı olabiliyor. Böyle bir imkânı çiftçilerimize sunan İş Bankası’na ve yetkililerine kurumsal anlamda teşekkürlerimi sunuyorum. İş Bankası’nın tarımsal alanda çiftçilerimize yönelik hizmetlerinde daha da öne çıkmasını arzu ediyoruz.” diye konuştu.
Protokol, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve İş Bankası Milas Şube Müdürü Ali Kocaman’ın imzalarıyla yürürlüğe girdi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis