İşaret diliyle İstiklal Marşı!..

ÖNDER Haber -

İşaret diliyle İstiklal Marşı!..

Özel Milas Özge Okulları’nın mezuniyet gecesi, 1 Haziran Çarşamba akşamı Açıkhava Tiyatrosu’nda yapıldı. Okul Aile Birliği’nce düzenlenen geceye, öğrencilerin ailelerince büyük bir katılım olurken, bu yıl mezun olan 8. sınıf öğrencilerinin, İstiklal Marşı okunurken, marşa, topluca ve işaret diliyle katılmaları, büyük bir beğeni ve alkış aldı.

Şimdiye kadar ilk kez rastladığımız bu özgün İstiklâl Marşı okunuşu sırasında 8. Sınıf öğrencilerinin büyük bir uyumla sergiledikleri performans, takdirle karşılandı.

Daha sonra, 8. sınıf öğrencilerinin mezuniyet belgeleri verildi ve öğrenciler, mezuniyetlerini, topluca keplerini havaya fırlatarak kutladılar. Öğrencilerin mezuniyet belgelerini Kaymakam Fuat Gürel, Başsavcı Bilal Gümüş, Okulun Kurucu Müdürü Melda Haktanır ve okul öğretmenleri verirken, Kaymakam Fuat Gürel, oğlu Ali Emre’nin de mezuniyet belgesini verdi.

Gece, daha sonra ilkokul öğrencilerinin oluşturduğu orkestranın birbirinden güzel şarkıları, halk oyunları gösterileri ve ilkokul mezunlarının belge verme törenleriyle, gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku içinde geçti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık