İsmet Çakır, Milas İlçe Öğrenci Temsilcisi oldu

Adem KANKAYNAR -

İsmet Çakır, Milas İlçe Öğrenci Temsilcisi oldu

İlçemiz genelindeki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önce okul temsilcileri, ardından da Öğrenci İlçe Temsilcisi seçimleri yapıldı. 117 öğrenci temsilcisi arasından 17’sinin Milas İlçe Öğrenci Temsilcisi olmak için aday olup yarıştığı seçimi, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi İsmet Çakır kazandı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Demir başkanlığında oluşan komisyonda; Gümüşlük Ortaokulu Müdürü Mehmet Kızılca, Milas Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Aksu, Ören Ortaokulu Müdürü Mustafa Saçtı, Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Ali Aktaş ve Merkez Ortaokulu Müdürü Halil Akyer görev alırken, ilçe genelindeki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde yapılan ve okul temsilcisi seçilen 17 öğrenci, bu kez İlçe Temsilcisi seçilebilmek için yarıştı.

Adaylar, kendilerine tanınan süre içinde söz alarak, temsilci seçilmeleri halinde neler yapacaklarını anlatırken, adaylardan ilginç öneriler de geldi.

Adayların kendilerini tanıtma ve seçilmeleri halinde uygulayacakları projeleri anlatmalarının ardından oy verme işlemine geçildi. 117 okul temsilcisi sandık başına giderek, ilçe temsilciliği için oy kullandı.

Kullanılan oylar, komisyon tarafından tasnif edildi ve 14 oy alan Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisi İsmet Çakır, Milas İlçe Öğrenci Temsilcisi seçildi.

Önümüzdeki günlerde Çakır, İl Temsilciliği için Muğla’da yapılacak seçimlere katılacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık