İşyerini siyah branda ile kapladılar
ÖNDER Haber -
Bodrum’da bir firma, işletmesinin ön kısmını siyah branda ile kaplayarak, Özgecan Aslan’ın öldürülmesine tepki gösterdi
- 21 February 2015, Saturday 5:57
- A-
- A+
- 702
ÖNDER Haber -
Bodrum’da bir firma, işletmesinin ön kısmını siyah branda ile kaplayarak, Özgecan Aslan’ın öldürülmesine tepki gösterdi.
Volkan Boya adlı işletme, öğle saatlerinde, işetmenin bir bölümünü siyah branda ile kaplayarak yaşanan olaya tepkilerini dile getirdi.
Firma sahibi ve çalışanları, Özgecan Aslan’ın fotoğraflarını ellerine alarak eyleme destek verdi.
Firma sahibi Aydın Doğer, yaptığı açıklamada, bir ticarethanenin sadece kâr amaçlı değil, sosyal amaçlı olarak da varlık göstermesi gerektiğini belirterek, "Bu tepkiyi İstanbul’daki tedarikçi firmamız başlattı. Biz de, o firma ile aynı düşünceleri paylaştığımızdan, onların İstanbul’da başlattıkları eylemi Bodrum’dan destekliyoruz" dedi.
Bu tür insanlık dışı cinayetlere herkes gibi esnafın da tepki göstermesi gerektiğini belirten Doğer, işletme önüne astıkları siyah brandayı iki hafta kadar asılı tutacaklarını belirterek, yaşanan olayı toplumun kanayan yarası olarak değerlendirdi.
0
0
0
0
0
0
BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU