İYİ Parti Güllük Temsilcisi Tansel Kavak oldu

Adem KANKAYNAR -

İYİ Parti Güllük Temsilcisi Tansel Kavak oldu

İlçe merkezi ve bazı büyük mahallelerde temsilci oluşturma çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, ilk mahalle temsilcisini Güllük’te belirledi.

 

15 gün önce Güllük Mahallesi’nde ilk toplantıyı gerçekleştiren İYİ parti Milas İlçe Teşkilatı, ikinci toplantıyı önceki gün akşam yineleyerek, mahalle temsilcisini belirledi.

İYİ parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve bazı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kasım Özkan ve Güllük Mahalle sakinlerinden oluşan bir grup parti üyelerinin katıldığı toplantıda, mahalle sakinlerinin ortak kararıyla Güllük Mahalle Temsilcisi olarak Tansel Kavak seçildi. Mahalle temsilcisi Kavak ile birlikte 15 kişiden oluşacak mahalle yönetimi ise, kendi aralarında yapılacak ilk toplantı ile belirlenecek.

Toplantıda konuya ilişkin parti üyelerine açıklamalarda bulunan İYİ parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı;

“İlçe merkezinde nasıl ki bir yönetim kurulu var ve alınan tüm kararlarda herkesin görüşü ve katkısı varsa; Güllük, Ören, Selimiye ve Beçin gibi nüfus açısından büyük mahallelerde oluşacak yönetimler de, en az 15 kişiden oluşacak ve tüm üyeler çalışmalarda yer alacak. İlk toplantıda da belirttiğim gibi ilçe teşkilatı olarak parti içi demokrasinin bütün yönleriyle çalışmasını istiyoruz. Demokrasinin de gereği budur. Dolayısıyla burada belirlenen mahalle temsilcimizi çalışmalarda yalnız bırakmayacak, tüm faaliyetlerde ortak hareket edeceksiniz.

İlerleyen günlerde diğer mahallelerimizde de yönetimler oluşturulacak ve büyük bir organizasyonla ilçe genelindeki yönetimleri ve üyelerin birbirleriyle tanışmasını, kaynaşmasını sağlayacağız” dedi.

 

“Güçlü bir adayla seçimlere ortak olacağız”

 

2019’da yapılacak yerel seçimlere yaklaşık bir yıl ve ardından yapılacak olan genel seçimlere de fazla bir zaman kalmadığına dikkat çeken İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, şöyle devam etti:

“Önceliğimiz elbette yerel seçimlerdir ancak bu düşünce, genel seçimleri önemsemediğimiz anlamına gelmesin. Yerel seçimde elde edeceğimiz başarı, aynı zamanda genel seçimler için de bizlere ışık tutacaktır. Bu nedenle işimizi son derece ciddiye alarak çalışmalıyız. Yeni kurulmuş bir parti olarak görülebiliriz ancak kuruluş felsefemize uygun, herkesin ‘evet’ diyebileceği güçlü bir adayla bu seçimlere ortak olduğumuzu herkes görecek.

Sonrasında yapılacak başkanlık seçimleri ise belki de Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi olacak. Milletimiz ya 1923’ten beri idare şeklimiz olan sistemle yönetilmek istediğini ortaya koyacak, ya da ülkeyi ‘tek adam’ yönetimine bırakacak.

Seçim zamanı değil, bugünden tezi yok sokağa çıkacak ve ulaşabildiğimiz herkese gelecekte ülkemizi ve milletimizi nelerin beklediğini anlatacağız. Bu milletin tarihsel geçmişine bakarak, bağımsızlık ve özgürlüğüne ne kadar düşkün olduğunu hatırlatarak; Atatürkçü düşünceden, laiklikten, cumhuriyet devrimlerinden vazgeçemeyeceğini anlatacağız. Sonuçta doğru bir strateji, düzgün bir üslupla bunları anlatacak ve halkımızın sağduyusuna güveneceğiz.”

Yapılan açıklamanın ardından toplantıya katılan Güllük Mahalle sakinleri, ortak kararla Mahalle temsilciliğine Tansel Kavak’ı seçti. Seçilen Kavak, kısa bir süre sonra üyelerle yapacağı ilk toplantıda mahalle yönetimini belirleyecek.

    

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık