İYİ Parti teşkilatından şehitler için…

Adem KANKAYNAR -

İYİ Parti teşkilatından şehitler için…

 

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde kutlamaya başladığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında, partinin ilçe binası önünde tüm şehitlerimizin ruhu için lokma dağıttı.

Zafer Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililerin yanı sıra, eski dönem Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun da katıldı.

Günlerden Salı olması nedeniyle kalabalık bir vatandaş topluluğu da dağıtılan lokmayı alıp, şehitlerimiz için dua ederken, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, yapılan etkinliklerle ilgili şunları söyledi:

“Geçtiğimiz hafta sonu, Türk tarihinin en parlak zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’ni kutladık ve bir hafta boyunca kutlamalar, çeşitli etkinliklerle devam edecek. 250 binden fazla şehit verdiğimiz, tüm imkânsızlıklara rağmen kutsal vatan toprağını düşmana çiğnetmediğimiz Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşı’na da ışık tutan bir zafer olmuştur. Büyük Türk Milleti’nin esaret altında yaşayamayacağının en güzel örneğinin verildiği Çanakkale’de, 7’den 70’e yan yana toprağa düşen ecdadımız bugün, özgürce yaşadığımız bu kutsal vatan toprağını bizlere emanet etmiştir. Ay yıldızlı bayrağımızın altında kıyamete kadar var olacak bu milletin bir ferdi olmaktan hepimiz gurur duyuyoruz.

Canını, kanını hiç düşünmeden toprağa akıtan ve akıttığı kanla bu toprakları bize yurt yapan, vatan yapan ecdadımızı unutmamız mümkün değildir. Onları, dün olduğu gibi bugün de; saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.”

Lokma dağıtılan tezgâhın başına geçen İlçe Başkanı Çayırlı, eski dönem Muğla Milletvekili Metin Ergun ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kendi elleriyle dağıtım yaptıktan sonra grup halinde Salı Pazarı ve bölgedeki esnafı ziyaret ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık