İYİ Parti’de rozet takma töreni

Adem KANKAYNAR -

İYİ Parti’de rozet takma töreni

İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı, geçen hafta sonu, partiye üye olan 30 kişiye rozet taktı. Rozet takma töreninin ardından, 15 günde bir yapılan basın toplantısını yeni üyelerle birlikte yapan ilçe yönetimi, ardından Milas Muharip Gaziler Derneği’ni ve Milas Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitliği ziyaret ettiler.

Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan ilçe yöneticilerinden Ahmet Yanıkoğlu, önce, yeni üyelere partinin vizyonu ve misyonunu anlatıp siyaset yapma tarzları hakkında bilgiler verdi ve ardından da, geçen 15 günlük sürede yapılanları ve önümüzdeki 15 günde hangi çalışmaların yapılacağını anlattı.

1071 Malazgirt Zaferi’nin Türk tarihi için taşıdığı önemi anlatan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Esma Akbay’ın ardından söz alan bir diğer Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Tavaslı ise, partiye katılan yeni üyelere, İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatının kuruluş süreci ve ardından yapılan çalışmaları anlatarak, “Her geçen gün ilçemizde, Muğla’da ve ülkemizin her yerinde partimize yoğun bir katılım ve teveccüh var. Bu artarak devam edecek” dedi.

 

“Geçmişini bilmeyen, geleceğe yön veremez”

Toplantıda son konuşmayı yapan İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı da, “Biz, diğer siyasi partilerden farklı bir yöntemle, özellikle kadın ve gençlere dönük farklı çalışmalar yürüteceğiz. İşte onlardan biri, bugün gördüğünüz gibi 1071 Malazgirt Zaferi’dir. Bugünlerin önemini özellikle gençlerimize aktarmak istiyoruz. Bu zaferlerin sadece kazanılmış olması değil, sonrasında milletimize sağladıkları, milli şuurumuza kattıkları, güçlü bir devlet olmamızdaki önemini hatırlatıyoruz. Çünkü geçmişini bilmeyenlerin geleceğe yön vermeleri mümkün değildir.

Bu doğrultuda ülkemizin ve yaşadığımız ilçenin bütün güzelliklerini, sahip olduğu değerleri ve tarih sahnesindeki yerini anlatacağız. Kısa zamanda tamamladığımız kuruluş çalışmalarından sonra yaptığımız ilçe kongresi ile sahaya indik, halkımızla her alanda ve her anlamda iç içe olmaya başladık. Elbette yeni kurulmuş bir parti ve ilçe teşkilatıyız. Dolayısıyla diğer siyasilerden farklılıklarımızı anlatmak için daha çok çalışacağız. Bunu da hep birlikte yapacağız. Bu çatı altında hepimiz milli bir davanın temsilcileri olduğumuzu unutmadan çalışacak, başarıya da başarısızlığa da ortak olacağız” dedi.

 

Ziyaretler …

İYİ Parti Milas İlçe binasında gerçekleşen rozet takma töreni ve sonrasında yapılan toplantının ardından İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, önce Milas Muharip Gaziler Derneği yönetimini ziyaret ettiler, ardından da Milas Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitliği ziyaret ederek dua ettiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık