İYİ Parti'den AKP'li Yavuz Demir'e tepki

Partisinin mayıs ayı değerlendirme toplantısında konuşan İl Teşkilat Başkanı ve Milas Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çayırlı, AKP Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in Millet İttifakı için kullandığı, ‘Yamuk masada yamuk insanlar oturuyor!’ sözlerine sert tepki gösterdi.

İYİ Parti'den AKP'li Yavuz Demir'e tepki
  • 25 May 2022, Wednesday 10:06

İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı, mayıs ayını basın toplantısıyla değerlendirdi. İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıyı İlçe Başkan Vekili Aşkın Kılınç yönetti.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Başkanvekili Aşkın Kılınç, ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kadın Kolları Başkanı Nazan Yakabaşı da çeşitli mahallelerde vatandaşlarla buluştuklarını dile getirdi.

AKP’li Muğla Milletkili Mehmet Yavuz Demir’in ‘6’lı Masa’ için yaptığı “Yamuk masada, yamuk insanlar oturuyor!” söylemine ilişkin konuşma yapan İl Teşkilat Başkanı Mehmet Çayırlı, “Siz önce kendi adayınızı açıklayın. Siz önce Cumhur İttifakı’nın adayını açıklayın. Başka partinin işlerine de karışmayın.” diye konuştu. Başkan Vekili Kılınç ise, konuyla ilgili, “Bu sözler onun kişiliğini, karakterini gösterir. Partideki kimliğini gösterir. Onlar, ‘adaylarını açıklasın, nasıl yıpratırız’ diye düşünüyorlar.” fadelerini kullandı.

 

İYİ PARTİ’DEN APARTMAN YÖNETİCİLERİ HAMLESİ

Toplantıda konuşma yapan İlçe Teşkilat Başkanı Levent Tavaslı, “Yoğun bir seçim hazırlığına başladık. Artık bu konuda yol gözüktü. Tüm köylerimizde köy temsilciliklerimizi tamamlıyoruz. Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte apartman yöneticilerini de birer uç beyi olarak görerek onlara da sorumluluk vereceğiz. Böylelikle apartmanlarda da sesimizi duyurabileceğiz.” dedi.

Tavaslı, partinin ilçe başkanlığında şu anda 1400 civarında üye bulunduğunu dile getirerek, “Parti binamıza gelen 10 kişiden 8’i AKP’ye üye olduğunu bilmiyor. E-devletten kontrol ettiğimizde kendileri bile şaşırıyor. Ben buraya nasıl üye olmuşum diyorlar. Bu da bir soru işareti...Herkes ‘İYİ Parti, bizi kurtarın’ diyor. Teşkilatlanma bakımından Selimiye’de teşkilatımızı topladık ve önümüzdeki haritayı çıkardık. Sonrasında da Beçin, Güllük ve Ören’de yapılanmaya gidiyoruz. Gençlik kollarımızı yeniden yapılandırarak çalışmalarımıza dahil edeceğiz.” diye konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık