İzciler Ören’de kamp yaptı

Oktay ÇAYIRLI –

İzciler Ören’de kamp yaptı

Milas Gençlik Spor Kulübü İzcileri, Ören’de kulüp kampı gerçekleştirdi.

Milas Gençlik Spor Kulübü İzcilik Kulübü İzcileri Kulüp Önderi Mehmet Bacaksız, izci liderleri Hafize Bacaksız ve Gülay Mutlu’nun gözetiminde Ören Yalısı’nda kamp gerçekleştirdi.

4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinden oluşan 37 izci gönüllüsünün katılımıyla Milas Belediyesi’nin kamp alanında gerçekleştirilen program, kamp çadırlarının kurulmasıyla başladı.

Çamköy Sağlık Ocağı’ndan Dr. Şenay Sakal da izci gönüllüsü olarak öğrencilerin yanında yer aldı.

Milas Belediyesi ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Ören ekibinin desteğiyle gerçekleşen kamp hakkında bilgi veren İzci Lideri Hafize Bacaksız, “Kamp süresince bizlere her türlü desteği sağlayan tüm kurum ve kuruluş yöneticileri ile personellerine teşekkür ediyoruz. İzci velilerimizin de önemli katkıları oldu. Onlara da teşekkürü borç biliyoruz. Kampa katılan çocuklarımızın bazıları ilk defa bireysel olarak evinden ayrılmış çocuklardı. Bu çocuklarımız da farklı bir deneyim yaşama fırsatı buldu. Hem yaşıtlarıyla gülüp eğlendi hem de çok değerli bilgiler kazandı. Çocuklarımız bilgisayar, televizyon, telefon gibi araçlardan uzak durarak, kendine ve arkadaşlarına zaman ayırmış oldular” dedi.

Kamp boyunca liderler ve izciler tarafından gece boyunca nöbet tutulduğunu da ifade eden Bacaksız, “Her izcimizin kendine güven duygusu gelişti. Bazı korkularını yenenler oldu. Çadır içerisinde tertip düzen öğrendiler. Kısacası izciliğin amacı olan ‘iyi bir insan olabilmek’ hedefi için önemli bir çalışma gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza katkıda bulunan herkese tekrar teşekkür ederiz. Bu çalışmalarımızı sürdürebilmemiz için yardım ve destek bekliyoruz” dedi.

Bacaksız, izci kulübü çalışmalarına destek vermek isteyenlerin çadır yardımında bulunabileceklerini de sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık