İzmir Oliv Tech Fuarı’na özel ulaşım olanağı

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

İzmir Oliv Tech Fuarı’na özel ulaşım olanağı

Türkiye’nin en önemli gıda fuarlarından olan ve bu yıl 26 - 29 Nisan tarihlerinde İzmir Yeni Fuar Alanında düzenlenecek olan İzmir Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’na Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın da (MİTSO) katılacağı bildirildi. Fuarda Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağı başta olmak üzere çeşitli ürünlerini tanıtacak olan MİTSO, üyelerinin ve Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin katılabilmesi için Milas ve Bodrum’dan üç otobüs kaldıracak.

MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre MİTSO, 26 - 29 Nisan tarihlerinde İzmir’de düzenlenecek Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’nda Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağını ve başta zeytin olmak üzere ilçemizin çeşitli ürünlerini tanıtacak. Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin fuarı görebilmeleri, fuarda sergilenecek olan yeni zeytin ve zeytinyağı teknolojisini tanıyabilmeleri için MİTSO üyeleriyle zeytin ve zeytinyağı üreticilerini de İzmir’e götürecek.

 

26 Nisan’da, MİTSO’dan saat 08.30’da, Bodrum Ticaret Odası önünden saat 07.30’da 

Fuarın organizatör firması ile anlaşan MİTSO, İzmir’e üç otobüs kaldıracak. Otobüslerden biri, fuarın açılış günü olan 26 Nisan’da, saat 08.30’da MİTSO’dan hareket edecek. MİTSO, Bodrum TURSAB ile işbirliği yaparak Bodrum’daki Milaslıların ve TURSAB üyelerinin fuara katılımı için bir otobüs de Bodrum’dan kaldıracak. Bodrum’dan kalkacak otobüs, Bodrum Ticaret Odası önünden saat 07.30’da yola çıkacak. Otobüsler, İzmir’den saat 17’de dönüş yapacaklar.

 

29 Nisan saat 08.30’da MİTSO’dan bir otobüs daha

MİTSO, Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı için üçüncü otobüsü 29 Nisan Cumartesi günü MİTSO’dan kaldıracak. Otobüs, 08.30’da yine MİTSO’dan hareket edecek ve saat 17.00’de Milas’a dönecek.

 

MİTSO standı

MİTSO, Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı’nda özellikle Milas’ın coğrafi işaretli zeytinyağını tanıtmak amacıyla bir stant açacak. 100 metrekare genişliğindeki stantta MİTSO üyesi 8 firma, zeytinyağlarını ve diğer Milas ürünlerini sergileyecek. MİTSO standını ziyaret eden konuklara Milas’ın yok olmaya yüz tutmuş geleneksel lezzetlerinden tarçın ve somata ile Milas tepsi böreği, çaykaması ve namaz helvası da ikram edilecek.

 

Açılışta MİTSO’dan Kokteyl

MİTSO, İzmir Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı’nın açılış günü olan 26 Nisan’da, MİTSO standında, 14.00 - 16.00 saatleri arasında bir kokteyl düzenleyecek.

 

Reşit Özer: “Milaslıları davet ediyoruz”

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milaslı zeytin ve zeytinyağı üreticilerini İzmir Oliv Tech fuarına davet ederek, “İzmir’de düzenlenmekte olan Oliv Tech Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı, Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri. Biz de kısa bir süre önce zeytinyağımıza coğrafi işaret almış olduğumuz için bu fuar bizim için de önemli bir fırsat. Fuarda sergilenecek yeni teknolojileri tanımaları için zeytin ve zeytinyağı üreticisi üyelerimizi, Milaslıları fuara davet ediyoruz. İzmir’de yaşamakta olan Milaslıları da fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık