Jandarma’ya başsağlığı ziyareti

ÖNDER Haber -

Jandarma’ya başsağlığı ziyareti

AKP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, Kayseri ve Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında şehit olan askerlerimiz için başsağlığı dileğinde bulundular…

AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, Belediye Meclis Üyesi Ayşegül Semerci Güneş ve bazı ilçe yöneticileri, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyaret ederek, Bölük Komutanı Binbaşı Halit Çalmuk’a, Kayseri ve Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında şehit olan askerlerimiz için başsağlığı dilediler.

Ziyaret sırasında özellikle 15 Temmuz gecesi sergilediği tutum ve davranış nedeniyle Binbaşı Çalmuk’a teşekkür eden İlçe Başkanı Levent Akyer; “O günlerde de defalarca dile getirdiğimiz gibi bu kalkışma hareketi tümüyle şanlı ordumuza mal edilemez. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış bir avuç hain tarafından yapılan bu kalkışmaya milletimiz gereken cevabı vermiştir. Sizin de o günkü dik duruşunuz, net tavrınız Milaslılar olarak bizlere güç vermiştir. Bu anlamda da tüm hemşehrilerim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Milas İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Halit Çalmuk ise, bir kamu görevlisi olarak ülkemizin her köşesinde görev yapmaya, ülkemizin ve milletimizin huzur ve güvenliği için gerektiğinde ölmeye hazır olduklarını ve bu hususta da yemin ettiklerini belirterek; “Sonuçta hepimiz bu vatanın bölünmez bütünlüğü için farklı noktalarda görev yapıyoruz. İlk gün yaptığımız yemine bağlı kalarak, ülkemizin her köşesinde, hatta sınır ötesinde görev yapmaya hazırız. Devletimiz ve milletimiz bizleri bu hizmetler için yetiştirdi. Elbette şehit düşen evlatlarımız, kardeşlerimiz için üzgünüz. Ancak bizi bölmek, parçalamak, yok etmek isteyen tüm şer güçlerine karşı da dimdik ayaktayız” dedi.

Ziyaretin sonunda AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer, hem İlçe Bölük Komutanı Çalmuk’a hem de görev yapan erlere çiçek sundu.

 

Vatandaş ziyareti

İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı’na yapılan ziyaretin ardından Akyer ve beraberinde bulunanlar, eşinin görevi nedeniyle 2000 yılında Milas’a gelen ancak geçtiğimiz yıl eşini kaybeden Şenay Sarıkaya’yı evinde ziyaret ettiler. İki çocuğuyla ilçemizde yaşamaya devam eden Sarıkaya’ya herhangi bir konuda ihtiyacı olup olmadığı sorulurken, İlçe Başkanı Akyer; “Ne zaman ve neye ihtiyacınız olursa bize ulaşın. Tüm imkânlarımızı seferber ederek yardımcı oluruz” diyerek Sarıkaya ailesine söz verdi.

Ziyarete, İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrılan Saadet Gönül’ün yerine vekaleten atanan Gülay Taş ve Muğla İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Milas İlçe Koordinatörü Ayşe Yalın da katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık