“Jeotermal Enerji Santraları ve Bölgemize Etkileri”

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

“Jeotermal Enerji Santraları ve Bölgemize Etkileri”

5 Ağustos 2017 Cumartesi günü Kuşadası Caferli Köyü’nde “Jeotermal Enerji Santraları (JES) ve Bölgemize Etkileri” konulu Kuşadası Çevre Buluşması yapılacak.

Sunuşları Kahraman Eroğlu tarafından yapılacak olan ve Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Kent Konseyi, Kuşadası Caferli Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği, @yçep, Efeler Belediyesi, Söke Belediyesi ve Kuşadası - Söke Çevre Platformları tarafından düzenlenen buluşma programı saat 14’ten itibaren Sanatçılar ve Yazarların katılımlarıyla, Kermesler, Resim ve Fotoğraf Sergileri, Folklor, Sinevizyon, Çiçek, Yemek ve Kitap İmza Stantlarının açılışıyla başlayacak.

Saat 14:30’da Dans ve Sanat Merkezi’nin ‘Elifname’ gösterisi ve saat 18’de Ekrem Ataer Konserinin ardından “Yerel Yönetimler ve Çevre Duyarlılığı” konulu ilk panel saat 19’da başlayacak.

Panelde Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer birer konuşma yapacaklar.

Program, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden İlkay Türkoğlu Özgür ve Şebnem Yüksel’in Dans Performansının ardından 20.15’te başlayacak “JES’ler ve Bölgemize Etkileri” konulu panelle sürecek.

Panele konuşmacı olarak, @yçep Başkanı Mehmet Vergili, Ziraat Mühendisleri Odası’ndan Yüksek Ziraat Mühendisi Mahmut N. Barış, Doğa ve Sağlık Vakfı’ndan Uzman Doktor Yaşar Yılmaz ve EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü katılacaklar.

Kuşadası Çevre Buluşması, saat 21:30’da başlayacak olan Tolga Çandar konseriyle sona erecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık