Judocularımız Sakarya’da

ÖNDER Haber -

Judocularımız Sakarya’da
  • 03 September 2016, Saturday 9:32

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde devam eden Judo kursuna katılan 6 sporcunun Sakarya ilinde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası turnuvasına katılacakları bildirildi.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, 2-3-4 Eylül tarihlerinde Sakarya ilinde düzenlenecek olan ‘30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvası’nda, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde devam eden ve çalıştırıcılığını Yeliz Çatak’ın yaptığı Judo kursuna katılan 6 sporcu tatemiye çıkacak.

Turnuvaya, Yıldızlar kategorisinde 44 Kiloda Berfin Çağlayan, 52 Kiloda Ezgi Güder, Ümitler Kategorisinde 70 Kilo Ece Zurnacı ve 73 Kiloda Ali Ağar, gençler kategorisinde ise 52 Kiloda Çiğdem Lafçı ile 48 Kiloda Dudu Cansu Özmert katılacak.

Yapılacak olan turnuvaya Muğla Gençlik Spor Kulübü adına katılacaklarını belirten Judo Çalıştırıcısı Yeliz Çatak, amaçlarının Milas’ı ve Muğla’yı en iyi şeklide temsil etmek olduğunu ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık