“K Harfi Yeterlidir” 20 Eylül’de Güllük’te …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

“K Harfi Yeterlidir” 20 Eylül’de Güllük’te …

Milas Türk Musikisi Derneği, Güllük’te ‘Yaza Veda Konseri’ verdi.

Konseri, aralarında Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz ile Meclis Üyeleri Abdullah Ülgen, Tevfik Kırçın, Güllük Jandarma Karakol Komutanının da yeraldığı kalabalık bir yurttaş topluluğu izledi.

Milas Belediyesi Güllük hizmet binası önünde düzenlenen gecede 8 kişilik saz grubu ile 10 kişiden oluşan koroyu Ercan Karadamlı yönetti.

Sunuculuğunu İsmail Turgay’ın yaptığı konserde tek bölüm halinde toplam 20 eser seslendirildi.

Türk Sanat Müziği Korosu, kanun, keman, klarnet taksimleri ile birbirinden güzel besteleri seslendirdi. Tamamı amatör müzisyenlerden oluşan koro, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Koro, Türk Sanat Müziğine şaheser şarkılar kazandıran Zeki Müren, Yıldırım Gürses, Dede Efendi gibi ustaların şarkılarını Güllüklü sanatseverlerle buluşturdu. Alanı dolduran davetliler, müzik ziyafeti sunan koronun şarkılarına eşlik ederken sık sık alkışlarıyla da beğeni ve coşkularını ifade ettiler.

Konser sonunda sahneye çıkan ve Milas Türk Musikisi Derneği Başkanı Zafer Pınarlık’a, tüm saz ve koro ekibi adına plaket ve çiçek sunan Başkan Yardımcısı Zeynep Mat; “Bu muhteşem konser ile Güllük yaza veda etti. Umuyorum, önümüzdeki sezonun başlangıcında tekrar düzenleyeceğimiz konser ile de ‘yaza merhaba’ deriz. Ben, Koro Şefimiz Ercan Karadamlı’nın şahsında tüm saz ve koro ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“K Harfi Yeterlidir”

20 Eylül’de Güllük’te …

Zeynep Mat ayrıca, Güllük’te 20 Eylül Çarşamba günü saat 21’de Sinan Meydan’ın yazdığı, Utku Erişik’in oynadığı “K Harfi Yeterlidir” adlı oyunun sahneleneceğini belirterek, herkesi oyunu izlemeye davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık