Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

KAAN Projesi hayata geçiriliyor

Emniyet Müdürlüğü personeli ile özel güvenlik görevlileri arasındaki mevcut işbirliğini geliştirmek amacıyla hayata geçirilen KAAN Projesi kapsamında Milas’ta eğitimler düzenlendi.

KAAN Projesi hayata geçiriliyor

İl ve ilçeler genelinde önem taşıyan merkezler, kamu hastaneleri, üniversite, havalimanı, park, bahçeler ve otogarda görev yapan özel güvenlik görevlileriyle, genel kolluk personeli arasındaki işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla başlatılan KAAN Projesi kapsamında eğitimler verilmeye başlandı.
2019 yılında İstanbul’da uygulanmaya başlanan, daha sonra ise 5 büyükşehirde uygulanarak başarılı sonuçlar alınan KAAN (Genel Kolluk Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyon) projesinin Muğla ve Milas’ta da uygulanması için düğmeye basıldı.
KAAN projesi kapsamında ilk olarak özel güvenlik izni alan yerler belirlendi. Bu yerlerin yetkilileri ile toplantılar yapılarak proje kapsamında görev alacak olan özel güvenlik ile genel kolluk görevlilerine eğitim verilmeye başlandı.
Milas’ta düzenlenen eğitimler, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitimler, Polis Başmüfettişleri 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hakan Karahan ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Semih Süer tarafından verildi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis