Kamil Öngel yaşamını yitirdi

ÖNDER Haber -

Kamil Öngel yaşamını yitirdi

TARİŞ Milas 153 No’lu Zeytin Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Müdürü Emin Öngel’in Babası Kamil Öngel (84) yaşamını yitirdi.

Türk Hava Kurumu Milas Şubesi yöneticilerinden Kamil Öngel’in cenazesi dün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, bazı Belediye Meclis Üyeleri, TARİŞ Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Alkaya, TARİŞ Milas Zeytin Zeytinyağı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül ve Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, TARİŞ personeli, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve bazı Mahalle Muhtarlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir yurttaş topluluğu tarafından, 2. Gümüşkesen Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Milas Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

THK Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol: “Çok üzüntülüyüm”

Haber Merkezimizi arayan THK Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol, Kamil Öngel’in vefatı nedeniyle çok büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Rahatsızlığım yüzünden arkadaşımın cenazesine katılamadım. Ancak gerek THK Genel Merkezi ve gerekse Milas Şubesi olarak çelenklerimizi gönderdik. Çok üzüntülüyüm. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Başsağlığı

Değerli Büyüğümüz Kamil Öngel’in vefatı nedeniyle yaşanan büyük üzüntüyü paylaşıyor ve başta ÖNGEL Ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık