‘Kapan’a takılıp düşen yurttaşın kolu kırıldı

ÖNDER Haber * -

‘Kapan’a takılıp düşen yurttaşın kolu kırıldı

Hükümet Konağının arka tarafında, hiçbir uyarı levhası bulunmayan ve vatandaşların son anda fark edebildikleri kapan yüzünden büyük sorunlar yaşandığı belirtiliyor. Birçok vatandaşın kapan yüzünden düştüğü ve son kapan kazasında bir vatandaşın kolunun kırıldığı öğrenildi.

Çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, vatandaşlar yeni kazalar yaşanmadan sorunun çözümünü talep ediyorlar.

Milas Hükümet Konağı’nın arka cephesine, personel araçlarının çıkış yapması için konulan kapan tehlike oluşturuyor.

21 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.30 sularında meydana gelen olayda, kapanı fark edemeyip düşen bir vatandaşın kolu kırıldı.

Birçok vatandaşın kapana takılıp düştüğünü belirten çevredeki esnaflar, “Konuyu defalarca yetkili kişilere ilettik. Burada birçok vatandaşın düştüğünü belirttik. Vatandaşların kazaya uğramaması için gerekli önlemlerin alınmasını istedik. Ne yazık ki şu ana kadar gerekli önlemler alınmış, uyarılar yapılmış değildir. Tehlike arz eden kapan için gerekli önlemin alınmasını istiyoruz. En son olayda bir bayanın kolu kırılmıştır. Vatandaşların canı bu kadar ucuz olmamalıdır” diyorlar.

(Ümit KESKİN’in, “Kapanlı Çözüm, kol kırılmasına neden oldu” başlıklı haberinden yararlanılmıştır.)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık