Kardeşi için ‘umut’ arıyor

ÖNDER Haber -

Kardeşi için ‘umut’ arıyor

Sokaklarda sarımsak satarak hem hayatını sürdürmeye çalışan hem de İtalya’da tedavi gören 8 yaşındaki kardeşi Tuba’nın hayata tutunabilmesi için para biriktiren Tuncay Yetkin, kardeşi için umut arıyor.

Tuncay Yetkin, Kocaeli’de yaşarken 17 Ağustos 1999’daki depremde enkaz altından yaralı olarak çıkmış ve omiriliğinde oluşan rahatsızlık nedeniyle kemikleri gelişmiyor. Yani kendisi de hasta. Ancak O, çalışmaya mecbur. Çünkü küçük kız kardeşi Tuba, 1,5 yaşındayken geçirdiği ateşli havale sonucu akciğeri ve beyninde oluşan hasar nedeniyle çok ağır hasta. Devlet yardımcı olmuş ve Tuba şu anda tedavi görüyor. Hem de İtalya’da. Beyin pili kullanılıyor tedavisi için.. Devlet tedavi masraflarının % 70’ini karşılıyor. Geri kalanını da kendisi karşılamak zorunda.

Bu nedenle, kendisi de rahatsız olmasına karşın, Taşköprü Sarmısağı satarak hayatını kazanmaya ve kardeşine para yetiştirmeye çalışıyor Tuncay. “Kardeşimin yaşaması benim hayatımdan daha değerli. Bu yüzden çalışmaya mecburum. İş için, ziyaret için gittiğim her yerde de birilerinin bize yardımcı olması için çabalıyorum” dedi.

Milas’a da teyzesinin kızını ziyarete geldiğini söyleyen Tuncay, hayırseverlere ulaşmaya çalışıyor. Telefonu 0.534.932 45 34. Kardeşi şu anda 8 yaşında ve 2018’e kadar İtalya’daki Hastanede tedavisinin devam etmesi gerekiyor.

Tuncay, hem çalışıyor, hem de yardım bekliyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık