Katılımcı firmalara plaket verildi

Adem KANKAYNAR -

Katılımcı firmalara plaket verildi

2. Milas Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na katılan firmalara, ilçemiz protokolü, fuarın ana sponsoru ve Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan tarafından birer teşekkür plaketi sunuldu.

28 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında bu sene ikinci kez düzenlenen Güney Ege Yapı, Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı’na katılan tüm firma sahiplerine/yöneticilerine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, fuarın ana sponsoru Behçet Kırdağ ve Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan tarafından birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Tüm katılımcı firma sahip ve yöneticilerini tebrik eden ve fuara; fuar aracılığıyla yapı-dekorasyon ve peyzaj sektörüne ve en önemlisi de ilçemizin tanıtımına sunulan katkı nedeniyle teşekkür eden Kaymakam Eren Arslan, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Behçet Kırdağ ve Serdar Erdoğan, bu sene ikinci düzenlenen fuarın önümüzdeki yıldan itibaren çok daha geniş bir katılımcı sayısıyla gerçekleşeceğine inandıklarını belirttiler.

Öte yandan, fuarın dördüncü günü yani 31 Mart 2018 Cumartesi günü, ziyaretçi sayısında gözle görülür bir artışın yaşandığına dikkat çeken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “İçinde bulunduğumuz Mart ayının başında, bu sene 9’uncusunu düzenlediğimiz Uluslararası Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Güney Ege Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı fuarı haline geldi. Önümüzdeki yıllarda Yapı Fuarı da aynı başarıyı yakalayacaktır. Bundan hiç kuşkumuz yok. Yeni fuar alanımızla birlikte, ilçemizde düzenlenen fuar sayısı daha artacak. Hep söylüyoruz, bir kez daha vurgulamak istiyorum; Milas, gelecekte bir fuarlar kenti olacak” diyerek, fuar kültürünün ilçemizde oluştuğunu sözlerine ekledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık