Kaybolan çobanın cesedi bulundu

Adem KANKAYNAR -

Kaybolan çobanın cesedi bulundu

16 Ocak 2018 günü saat sabah saatlerinde, keçilerini otlatmak üzere evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 1963 doğumlu Ekrem Yavuz’un cesedi, yol kenarında bulundu.

Akşam saatlerinde evine dönmeyen Yavuz için ailesi güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulunmuş, bunun üzerine jandarma, arama kurtarma ekipleri (AKUT) bölgeye sevk edilmişti. İlçemize bağlı Yoğunoluk Mahallesi sakinlerinin de arama çalışmalarına katılmasıyla geniş bir bölgede, kayıp Ekrem Yavuz aranırken, akşam saatlerinde Yoğunoluk Mahallesi Güveli Yurdu Mevkii’nde talihsiz adamın cansız bedeni bulundu.

İlçemize bağlı Yoğunoluk Mahallesinde ikamet eden Ekrem Yavuz, keçilerini otlatmak maksadıyla evden çıktı ve bir daha evine dönmedi. Aynı gün akşam saat 17.30 sıralarında Ekrem Yavuz’un otlatmaya götürdüğü keçilerin ağıllarına döndükleri ancak sürü sahibi olan Yavuz’un keçileri ile birlikte evine dönmediğinin farkedilmesi üzerine ailesi tarafından kayıp müracaatında bulunuldu.

Olay mahalline intikal eden jandarma ve arama kurtarma ekipleri (AKUT), şahsın ailesi ve yakınlarıyla yapılan görüşmenin ardından, mahalle sakinlerinin de katıldığı arama çalışmalarına başladı. Ekrem Yavuz’un herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığı, ancak zayıf bir yapıya sahip olduğu bilgilerine ulaşan jandarma, bölgeye iki adet motorlu devriye aracı ile kayıp Ekrem Yavuz’u arama faaliyetlerine başladı.

Yaklaşık 800 metre rakım ve 4 Kilometre genişliğindeki dağlık/sarp alanda yoğun yağış ve sis sebebiyle 24 saatlik detaylı aram çalışmalarının sonunda şahsın kaybolduğu olaydan bir gün sonra akşam saatlerinde Yoğunoluk Mahallesi Güveli Yurdu Mevkii’nde bulunan stabilize yol kenarında, talihsiz adamın cansız bedeni bulundu.

Şahsın üzerinde yapılan ilk gözlemde herhangi bir darp cebir izine ve ateşli silah yaralanmasına rastlanılmazken, ilk belirlemelere göre ölüm nedeninin kalp krizi olduğu değerlendirildi.

Olay ile ilgili başlatılan soruşma devam ediyor. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık