Kaymakam Arslan, bir kez daha muhtarları dinledi

Adem KANKAYNAR -

Kaymakam Arslan, bir kez daha muhtarları dinledi

 

Milas Kaymakamı Eren Arslan, son bir yıldır rutin olarak sürdürdüğü muhtarlarla yaptığı toplantılara bir yenisini daha ekledi. Her toplantıda muhtarları dinleyen Arslan, bu kez de muhtarların kendi mahalleleriyle ilgili aktardığı sorunları dinleyerek, çözümü için toplantıda hazır bulunan daire amirlerine talimat verirken, toplantıya katılmayan daire amirlerine de sorunları aktaracağını söyledi.

Milas Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın yanı sıra; Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Tomakin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Sağlık Müdürü Ergun Kırova, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan ve diğer ilgili daire amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Kaymakam Arslan, bugüne kadar kendisine iletilen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, bazılarının ise ilgili birimlere haber verildiğini ve çözümü için çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek;

“Hiç birimizin elinde bir sihirli değnek yok. Yani bir dokunuşla tüm sorunları çözme şansımız maalesef yok ancak her şeye rağmen, aktarılan sorunların aciliyet sırasına göre çözümü için uğraşıyoruz.

Gerek belediyemiz, gerekse devletin ilgili kurumları bütçe ve personel imkânlarını zorlayarak hizmeti mahallelerinize ulaştırmaya çalışıyor. Bu noktada sizlerin de bulunduğu bölgede kendi imkânlarınızla çözülecek sorunları çözmenizi istiyoruz” dedi.

 

Muhtarlar; elektrik, yol,

su ve telefon sıkıntılarını

anlattı…

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan muhtarlar söz alarak, kendi mahallelerindeki sorunlarını, talep ve isteklerini aktardılar. İletilen sorunların başında; yol, su, elektrik ve teflonla ilgili sorunlar gelirken, Kaymakam Arslan çözümü basit olan sorunların giderilmesi için hemen talimat verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık