Kaymakam Arslan, Dörttepe’yi ziyaret etti

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Kaymakam Arslan, Dörttepe’yi ziyaret etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, mahalle ziyaretlerini geçen haftasonu Dörttepe Mahallesi ziyareti ile sürdürdü.

Mahalle sakinlerinden, istek ve önerilerini, beraberindeki ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmelerini isteyen Kaymakam Arslan, sorun ve taleplerin ivedilikle çözüme ulaşması için kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Dörttepe Mahalle ziyaretinde Kaymakam Arslan’a; İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Orman İşletme Müdürü İbrahim Çetin Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ergün Kırova, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Eşref Arslan, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Aydem İlçe Müessese Müdürü Atilla Uzunoğulları, Telekom Müdürü Vekili Şener Keleş, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Güllük Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Ceylan ve Kaymakamlık çalışanları eşlik ettiler.

Kaymakam Arslan’ı Dörttepe Mahallesi’nde, Mahalle Muhtarı Hüseyin Felek ve vatandaşlar karşıladı. Burada mahalle meydanındaki kahveye geçerek vatandaşların dile getirdikleri sıkıntıları, mahallenin eksiklerini dinleyen Kaymakam Arslan, beraberindeki kurum amirlerine mahallenin eksiklerinin giderilmesi hususunda talimat verdi.

Daha sonra Dörttepe İlkokulu ve Ortaokuluna geçip incelemelerde bulunan Arslan, okul öğrencileriyle yakından ilgilenip onlara kitap dağıttı, beraber aynı sıralara oturup minik öğrencilerle kitap okudu.

Daha sonra, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, okul müdürleri ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı. Okulun ihtiyaçlarının giderilip taleplerinin karşılanması hususunda Mili Eğitim Müdürü İsa Bal’a talimat verdi.

Okul ziyaretinden sonra, Merhum Kore Gazisi Mehmet Çakır’ın eşi Rabia Çakır’ı (90) ziyaret eden Kaymakam Arslan, kendisiyle bir süre sohbet ettikten sonra Rabia Çakır’dan herhangi bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.

Kaymakam Arslan daha sonra Dörttepe Mahallesinde bulunan Mandalya Zeytinyağı Fabrika ve Satış Mağazasını ziyaret edip zeytin, zeytinyağı, zeytinyağın asidinin ölçülmesi ve satışa sunulana kadar yaşanan süreç hakkında fabrika sahibi ve çalışanlarından bilgiler aldı.

Kaymakam Arslan ve beraberindeki kurum amirleri daha sonra mahalleden ayrıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık