Kaymakam Arslan, ‘Eğitim Kampus Alanı’nda inceleme yaptı

Adem KANKAYNAR-

Kaymakam Arslan, ‘Eğitim  Kampus Alanı’nda inceleme yaptı

Milas Kaymakamı Eren Arslan, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve bazı okul müdürleriyle birlikte, ilçemizdeki ‘Eğitim Kampus Alanı’nda yeni yapılan ve tamamlanan okullarda incelemelerde bulundu.

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında, yani önümüzdeki Eylül ayında kapılarını açacak olan Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Endüstri Meslek Lisesi) ile Milas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) binalarında incelemelerde bulunan Kaymakam Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve önümüzdeki dönem taşınacak olan okulların müdürleri, inşaatları tamamlanan her iki binaya da hayran kaldılar.

Endüstri Meslek Lisesi için yapılan bina tamamlanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilirken, Kız Meslek Lisesi için yapılan bina ise, yaklaşık 10 gün sonra devredilecek.

Son derece modern ve her türlü teknik donanım düşünülerek yapılan her iki okul da, Kaymakam Arslan’dan tam not alırken, 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi ve 16 derslikli Kız Meslek Lisesi, çevre düzenlemeleri yapıldığında ve iki okulun dışındaki liselerin de kampus alanı içerisinde yapılarak, eğitim-öğretime açıldığında, ilçemizin uzun yıllar bu alandaki sorununun ortadan kalkacağını belirten Kaymakam Arslan;

“İçinde bulunduğumuz yüzyıla uygun, bilim ve teknoloji çağına yakışır, fiziki anlamda hiçbir eksikliği olmayan iki güzel okul binasına kavuştuk. İnanıyorum ki çocuklarımız böyle okullarda çok daha iyi eğitim alacak ve geleceğe kendilerini daha iyi hazırlayacaklardır.

Yeni okul binalarında sadece eğitim-öğretim yapılacak alanlar değil, tüm sosyal aktivite, sportif aktiviteler de düşünülmüş ve güzel bir proje ile binalar tamamlanmış.Çevresine diğer okullar da yapıldığında burası tam anlamıyla bir eğitim kampus alanı olacak.

Her zaman ve her fırsatta belirttiğim gibi devletimiz çok güçlüdür.Türkiye, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine, her alanda mutlaka ulaşacaktır.İşte bu hedefe giden yollardan belki de en önemlisi olan eğitime verilen önemin bir göstergesidir bu okullar.En büyük yatırımın, insana yapılan yatırım olduğunun bir kanıtıdır.

Öğrencilerimiz, bilim ve teknolojinin ışığında, her anlamda kendini yetiştirmiş öğretmenlerimizin önderliğinde eğitim alacaklar ve gelecekte ülkemizi, gösterilen hedefe taşıyacaklardır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, önümüzdeki dönemden itibaren bu okullarda eğitim görecek öğrencilerimize ve onları yetiştirecek olan öğretmenlerimize başarılar diliyorum” diyerek, hem yüklenici firmanın yetkilisi, hem de İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’dan, okulun fiziki koşulları hakkında bilgi aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık