Kaymakam Arslan, Güllük’te dernek açılışına katıldı

Gülçin ERŞEN –

Kaymakam Arslan, Güllük’te dernek açılışına katıldı

Güllük’te geçen sonbahar kurulan ‘Hermias Kadın Girişimi Kültür, Eğitim ve Sanat Dayanışma Derneği’nin açılışı, 17 Aralık Cumartesi günü, Dernek Başkanı Oya Başak Ertekin ile Milas’ın yeni Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ın kurdeleyi birlikte kesmesiyle gerçekleşti.

Adından da anlaşılacağı üzere, kadınlara meslek edindirmek, sosyal ve kültürel yaşamın geliştirilmesine ve eğitime katkıda bulunmak gibi amaçlarla kurulan derneğin açılışına, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın yanısıra, Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, Milas SGK Müdürü Ömer Gülter, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Güllük Muhtarı Celal Akyol, ADD Milas Şube Başkanı Ali Ayaz’ın da aralarında bulunduğu bir yurttaş topluluğu katıldı.

Kaymakam Arslan, dernek kurucuları ve üyeleri ile konuşurken, önceki görev yeri Of’daki çalışmalardan söz edince, kendisinin de el işi sanat ve zanaat uğraşılarına merakı, ilgisi olduğu anlaşıldı.

Daha sonra, Güllük’teki Halk Eğitimi binasını da ziyaret eden Kaymakam, buradaki çalışmalara katılan eğitici ve kursiyerlerle de söyleşti.

Dernek yöneticisi ve üyesi kadınlar, böylesine bir açılışın ilerideki çalışmaları için de şevklendirici olduğunu belirttiler. (20 Aralık 2012)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık