Kaymakam Arslan Kemikler mahalle sakinleriyle buluştu

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Kaymakam Arslan Kemikler mahalle sakinleriyle buluştu

Milas Kaymakamı Eren Arslan, her hafta sonu ilçemize bağlı mahallelere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. İlçemizdeki kurum amirleriyle birlikte gidilen mahallelerde, vatandaşın derdini dinleyen Arslan, aktarılan sorunlara kimi zaman anında çözüm üretirken, kimi zaman da not alarak,  iletilen sorunu ilgili yerlere aktarıp, takipçisi olmayı sürdürüyor.

 

Milas merkez başta olmak üzere, ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret ederek, bölgenin ve mahallenin sorunlarını yerinde not alıp, vatandaşlarla dertleşen Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın bu haftaki vatandaş buluşması Kemikler Mahallesi oldu.

Kaymakam Arslan’ı mahalle girişinde Mahalle Muhtarı Kazım Bayındır, mahalle halkı ve kurum amir/müdürleri karşıladı.

 

Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini yerinde dinleyip çözüme ulaşması yönünde kurum müdürleriyle beraber mahalleyi ziyaret eden Arslan’a mahalle ziyaretinde; Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Milli Eğitim Müdür V. Coşkun Demir, İlçe Sağlık Müdürü M. Ergün Kırova, İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, MUSKİ Sorumlusu Mevlüt Kara, ADM Müdürü Atilla Uzunoğulları, Milas Belediyesi Fen  İşleri Müdürlüğünden yetkili personel ve Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı eşlik etti.

Kaymakam Arslan Kemikler Mahallesi’nde yaptığı konuşmada;

“Öncelikle misafirperverliğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu haftaki ziyaret adresimiz ise Kemikler Mahallesi oldu.Sizlerden mahallenizin sorunlarını ve varsa isteklerinizi dinlemek için buradayız.Bize ileteceğiniz problemlerin çözümü yerelde yani bizlerin elindeyse, gereğini hemen yaparız, sorunun çözümü bizim dışımızda ise not alarak ilgili yerlere ulaştırıp, çözülmesi için de takipçisi olacağız” dedi.

Kaymakam Arslan’ın konuşmasının arkasından mahalle muhtarı ve halkı, mahalleleri ile ilgili talep ve sıkıntılarını dile getirdi. Mahalle Muhtarı Kazın Bayındır ve mahalleli, İzmir Karayolu Bölge Müdürlüğü’nden oluru alınmış olan Kemikler Kavşağı’nın düzenlenip akıllı Kavşağa dönmesi, Sağlık Ocağının aktif hale getirilmesi ve ayrıca mahallelerindeki alt yapı ve servis hususundaki taleplerini Kaymakam Arslan’a ilettiler.

Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerini dinleyen Kaymakam Arslan, talep ve sıkıntılarının giderilmesi hususunda gerekli kamu kurum amir/müdürlerine talimat verdi.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı da yapılandırma süresinin 27 Ağustos’a kadar uzatıldığını belirterek, “Tarım, Bağ-kur yapılandırması için çiftçilerimizin Ziraat Odası’na uğrayarak fırsatı kaçırmamalarını belirtmek istiyorum” dedi.

Kaymakam Arslan daha sonra İstanbul Heybeliada’da 1983 yılında Şehit olan Osman Bilge’nin ailesini ziyaret ederek herhangi bir istek ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Herhangi bir istek ve taleplerinin olması durumunda daima hazır olduklarını belirterek şehit evinden ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık