Kaymakam Arslan, Kızılcayıkık’ta vatandaşlarla buluştu

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Kaymakam Arslan, Kızılcayıkık’ta vatandaşlarla buluştu

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Cuma günleri gerçekleştirdiği “Vatandaş Buluşmaları” programı kapsamında kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Kaymakam Arslan’ın geçen haftaki ziyaret adresi Kızılcayıkık oldu.

Kaymakam Arslan’ı mahalle girişinde Kızılcayıkık Mahalle Muhtarı Cengiz Topel Gökdağ ve mahalle halkı karşıladı.

Kaymakamlık Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Mahalle halkının dilek, istek ve sorunlarını dinleyip çözüme ulaşması yönünde kurum yöneticileriyle beraber mahalleyi ziyaret eden Arslan’a bu ziyaretinde; Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, Milas İlçe Jandarma Asayiş Komutanı Jandarma Üsteğmen Süleyman Bahadır İyilikçi, Milas İlçe Sağlık Müdürü Dr. M. Ergün Kırova, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Çağrı Çelik, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Telekom Müdürü Birol Acar ve ADM Milas Sorumlusu Serkan Öztürk eşlik ettiler.

 

Kaymakam Arslan’dan,

Şehit Ailesine ziyaret

Kaymakam Arslan, vatandaşların sorunlarını, dilek ve isteklerini dinledikten sonra mahallede ikamet eden bir Şehit Ailesini ziyaret etti.

Kaymakamlık Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, 1997 yılında Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada Şehit düşen Piyade Er Levent Enginsu’nun baba evini ziyaret eden Kaymakam Arslan’a, Mahalle Muhtarı Cengiz Topel Gökdağ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, İlçe Jandarma Asayiş Komutanı Jandarma Üsteğmen S. Bahadır İyilikçi,75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukcuoğlu, Müftülük Şube Müdürü Dündar Karakuş ile Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Çağrı Çelik eşlik ettiler.

Ziyaret sırasında Şehidimizin Annesi, Babası ve Abisiyle sohbet eden ve bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Kaymakam Arslan, telefonunun ve makam odasının kendilerine 24 saat açık olduğunu belirtti.

Daha sonra Şehit Levent Enginsu ve tüm Şehitlerimiz adına Müftülük Şube Müdürü Dündar Karakuş tarafından Yasin-i Şerif okunup dualar edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık