Kaymakam Arslan, Yaka Mahallesi’ni ziyaret etti

Adem KANKAYNAR -

Kaymakam Arslan, Yaka Mahallesi’ni ziyaret etti
  • 11 July 2018, Wednesday 8:10

Milas Kaymakamı Eren Arslan, haftalık rutin mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. İlçemizdeki daire amirleriyle birlikte mahalleleri ziyaret eden ve sorunları yerinde dinleyerek çözüm üreten Kaymakam Arslan’a Yaka Mahallesi Muhtarı İhsan Yılmaz ve mahalle sakinleri isteklerini bildirdi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, ilçemiz merkezi başta olmak üzere, ilçemize bağlı tüm mahalleleri ziyaret ederek, bölgenin ve mahallenin sorunlarını yerinde not alıp gittiği her yerde vatandaşlarla buluşarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.Bu kapsamda Kaymakam Eren Arslan’ın son mahalle ziyareti Yaka Mahallesi’ne oldu.Kaymakam Arslan’ı mahalle girişinde Mahalle Muhtarı İhsan Yılmaz, mahalle halkı karşıladı.

Kaymakam Arslan’a mahalle ziyaretinde, Milas İlçe Jandarma Merkez Komutanı, Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ergün Kırova, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, MUSKİ Sorumlu Şefi Çetin Korkut, ADM Milas Müdürü Atilla Uzunoğulları ve Telekom Müdürü Birol Acar, Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürü Okan Koban ve siyasi parti temsilcileri eşlik ettiler.

Kaymakam Arslan, Yaka mahallesinde yaptığı konuşmada, “Öncelikle misafirperverliğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu haftaki ziyaret adresimiz Yaka mahallesi oldu.Değerli mahalle halkından, yaşadıkları mahalle hakkında taleplerini dile getirmelerini istiyorum.Dile getirilen talepleriniz not alınıp gerekli kurumlarla yazışma yapılarak çözüme ulaşması için çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Kaymakam Arslan, mahalle ziyareti esnasında özellikle orman yangınlarıyla ilgili uyarılarda bulunarak bu hususta mahalle halkından dikkatli olmasını istedi.

Kaymakam Arslan’ın konuşmasının ardından mahalle muhtarı ve yurttaşlar, mahalleleri ile ilgili talep ve sıkıntılarını dile getirdiler.Yurttaşlar, hırsızlık olaylarına karşı mahalleye kamera kurulmasını istedi.Ayrıca mahallelerine girmeyen dolmuşların mahalleye girmesi hususunda Kaymakam Arslan’dan yardım talep ettiler. Kaymakam Arslan mahalle halkının talep ve sıkıntılarının giderilmesi hususunda ilgili kamu kurumu temsilcilerine talimatlar verdi.

Kaymakam Arslan, daha sonra mahallede bulunan ve yapımı devam eden, ayrıca bittikten sonra Aile Hekimi birimi olarak da kullanılacak olan muhtarlık binasında incelemelerde bulundu, ayrıca Mahalle Muhtarı İhsan Yılmaz’dan bilgi aldı.

Daha sonra mahallede ikamet eden Kore Gazisi rahmetli Nurettin Erol’un eşi Naime Erol ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Arslan, herhangi bir isteklerinin ve taleplerinin olup olmadığını sorduktan sonra mahalleden ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık