Kaymakam Arslan’dan hızlı başlangıç

ÖNDER Haber -

Kaymakam Arslan’dan hızlı başlangıç

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü ilçemizdeki görevine başlayan Milas Kaymakamı Eren Arslan, ilk ziyaretini ilçemizin en uzak noktasında yer alan Çukur Mahallesi’ne gerçekleştirdi… Burada bulunan vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Kaymakam Arslan, kısa süre içerisinde ilçemizin tarihi yerlerini ve bazı kurumları da ziyaret etti… OSB alanına da giden Kaymakam Arslan ilk incelemesini gerçekleştirdi…

Of Kaymakamlığı görevinden Milas Kaymakamlığı görevine atanan ve Perşembe günü öğlenden sonra ilçemizdeki mesaisine başlayan Kaymakam Eren Arslan, Cuma günü ilk ziyaretini ilçemizin en uzak noktası olan Çukur Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

Güvenlik güçleri ve bazı kurum amirleri eşliğinde Çukur Mahallesi’ne giden Kaymakam Arslan’ı mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri karşıladı. Mahalle kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Arslan, daha sonra Çukur Köyü İlkokulu’na geçip burada okul yöneticileri ve öğrencilerle bir araya gelip, okul binasında incelemelerde bulundu.      

 

Şehit ailesine ziyaret

Bazı vatandaşları da evinde ziyaret eden Kaymakam Arslan, şehit Mustafa Akarca’nın annesini ziyaret ettikten sonra Kayabükü Mahallesi’ndeki bir cenaze evine başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

 

Güvenlik güçleriyle

bir araya geldi

Kaymakam Arslan, vatandaşların huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre görev yapan emniyet güçlerini de görev başında denetledi. Çalışan personele görevlerinde başarılar diledi.

 

OSB’de ilk inceleme

Ekonomik yönden ilçemizin en önemli projeleri arasında yer alan OSB alanında da incelemelerde bulunan Kaymakam Arslan’a OSB Müdürü Haluk Onaran eşlik ederek, OSB ile ilgili yaşanan süreç hakkında bilgi aktardı.

OSB’de devam etmekte olan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Arslan, “İnşallah 2017 sonunda altyapı çalışmaları tamamlanacak ve fabrikalarımızın kurulmasına başlanacak” dedi.

 

Gökçeler Kanyonu’nda

Kaymakam Arslan, hafta sonu ziyaret programı kapsamında Gökçeler Mahallesi’nde yer alan, Uyku Vadisi ve İncirliin Mağaraları’nın içerisinde bulunduğu Gökçeler Kanyonu’na da gezi düzenledi. İnceleme gezisi sırasında ise Kaymakam Arslan, “Bu doğal zenginliklerimiz, ilçemiz tanıtımı ve turizmine önemli katkı sağlayacak inşallah” dedi.

 

Milas Bodrum

Havalimanı’nda inceleme

İlçemize Kaymakam olarak atanan, görev süresi boyunca Milas Bodrum Havalimanı’nın mülki amirliği görevini de sürdürecek olan Kaymakam Arslan, hafta sonu havalimanına da giderek buradaki bazı yöneticilerle bir araya geldi.

Milas Bodrum Havalimanı Emniyet Müdürü Haluk Baş, Kaymakam Arslan’a havalimanı hakkında bilgiler aktardı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık