Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kaymakam Böke’den Turizm Haftası mesajı

​​​​​​​Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle yayınladığı mesajda, “toplumumuzda turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl çeşitli etkinliklerde 15-22 Nisan tarihleri arasındaki hafta “Turizm Haftası” olarak kutlanmaktadır” dedi.

Kaymakam Böke’den Turizm Haftası mesajı
  • 15 April 2021, Thursday 14:18

Kaymakam Böke, mesajının devamında şunları belirtti:

“İlçemiz, zengin tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan, barındırdığı sayısız tarihsel ve kültürel zenginliğin yanı sıra, coğrafyası, farklı arayış ve beklentilere yanıt veren 4 mevsim iklim koşullarıyla büyük bir turizm potansiyeline sahiptir. Eşsiz coğrafyada yer alan güzel ilçemiz  bünyesinde barındırdığı medeniyetlerin izleri olan kültürel değerlerini ve coğrafi konumu itibariyle meydana gelen doğal güzelliklerini cömertçe sergilemektedir.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” münasebetiyle turizm sektörü mensuplarına ve bu alanda hizmet üreten tüm kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımıza değerli katkılarından dolayı teşekkür eder, önümüzdeki turizm sezonunun İlçemiz ve ülkemiz adına verimli geçmesini temenni ederim.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis