Kaymakam Eren Arslan Kırcağız’ı ziyaret etti

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Kaymakam Eren Arslan Kırcağız’ı ziyaret etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, mahalle ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz Cuma günü Kırcağız’daydı.

Kaymakam Arslan’ı mahalle girişinde Kırcağız Mahalle Muhtarı Fikret Turgut ve mahalleliler karşıladı.

Yurttaşların dilek, istek ve sorunlarını dinleyip çözüme ulaşması için kurum müdürleriyle beraber mahalleleri ziyaret eden Arslan’ın Kırcağız Mahallesini ziyaret programına; Milas İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas İlçe Jandarma Komutan Vekili S. Bahadır İyilikçi, Milas İlçe Sağlık Müdürü M. Ergün Kırova, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Ali Parlu, Yücel Bencik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve Adm sorumlusu Serkan Öztürk de katıldılar.

Mahalleliler özellikle kanalizasyon, altyapı yetersizliği ve mahalle aralarındaki yolların durumundan duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler.

Kaymakam Arslan ise yaptığı konuşmada sorunların ilgili kurumlara iletileceğini ve çözülünceye kadar takipçisi olacağını söyledi.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı da köy halkından Akgedik ve Geyik Barajlarından gelen sulama suyunun yağış yetersizliğinden dolayı idareli kullanılmasını istedi.

Mahalle ziyareti sonrasında mahallede yaşayan yaşlı ve rahatsız vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Arslan, ihtiyaçlarını dinledi ve ihtiyaçların giderilmesi konusunda çalışma başlatılması için Milas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran’a talimat verdi.

Ziyarette ayrıca, Şırnak İdil’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Tunay Oluk Baş’ın ailesini de ziyaret eden Kaymakam Arslan, Şehidin ailesine başsağlığı dileklerini ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık