Kaymakamı Arslan, Ovakışlacık Mahallesi’ni ziyaret etti

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Kaymakamı Arslan, Ovakışlacık Mahallesi’ni ziyaret etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, mahalle ziyaretleri kapsamında, geçen Cuma günü Ovakışlacık Mahallesi’ndeydi.

Kaymakam Arslan’ı mahalle girişinde Mahalle Muhtarı Ali İnce ve yurttaşlar karşıladı.

Mahalle halkının dilek ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüme ulaşması yönünde kurum müdürleriyle beraber mahalleyi ziyaret eden Arslan’a mahalle ziyaretinde, Milas İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Karakoç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ergün Kırova, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Telekom Müdürü Birol Acar ve ADM yetkilisi Uygar Kulaksız eşlik ettiler.

Kaymakamlık Basın Bürosundan edinilen bilgiye göre, Kaymakam Arslan mahalle kahvesinde yaptığı konuşmada, “Öncelikle misafirperverliğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genelde her hafta Cuma günleri bir mahallemizi, mahallenin taleplerini mahalle halkından, ilk ağızdan dinleyerek çözüme ulaşması hususunda kurum amirlerimizle beraber ziyaret ediyoruz. Bu haftaki ziyaret adresimiz ise Ovakışlacık mahallesi oldu. Değerli mahalle halkından, yaşadıkları mahalle hakkında taleplerini dile getirmelerini istiyorum. Dile getirilen talepleriniz not alınıp gerekli kurumlarla yazışma yapılarak çözüme ulaşması için çalışma yapılacaktır. Fakat belirtilen taleplerin bazıları kısa zamanda karşılanabilirken, bazıları ise zaman içinde çözüme ulaşacaktır” dedi.

Köklü Çayının ıslah edilmesi talebi

Mahalle halkı ise, mahallede özellikle Kızalcakuyu Selimiye bölgesinden Köşk Karakuyu bölgesine kışın yağan yağmur sularının taşındığı Köklü Çayın ucunun kapalı olduğu için sık sık tarlalarına su taşkını olduğunu ve ıslah edilmesini istediler.

Kaymakam Arslan ise, Ovakışlacık mahalle halkının taleplerini dinledikten sonra en kısa zamanda DSİ yetkilileriyle beraber yazışmaları başlatacağını ve yetkililerle beraber bölgede çalışmaların başlaması hususunda gerekli tüm adımların atılacağını belirtti.

Elektrik kesintileri

Mahalle halkı ayrıca sık sık elektriklerinin kesildiğini belirtince Kaymakam Arslan, konuyla ilgili olarak ADM yetkilisi Uygar Kulaksız’a söz verdi. ADM yetkilisi ise vatandaşların dile getirdiği sorunun çözülmesi konusunun 2018 yılı yatırım planına alındığını ve sorunun en kısa zamanda çözüleceğini belirtti.

Okul ziyareti

Kaymakam Arslan daha sonra Ovakışlacık İlk ve Orta okulunu ziyaret ederek okul bahçesinde oynayan öğrencilerle sohbet etti. Akabinde ise Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Karakoç, Okul Müdürü ve Öğretmenlerinden okul hakkında bilgi aldı ...

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık