Kemal Daştan Yeniden Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürü Oldu
Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nde (DHMİ) yapılan son atamalar kapsamında, Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü görevine Kemal Daştan getirildi.
Daştan, 2022 yılında Gaziantep Havalimanı Başmüdürü olarak atanmış, daha önce ise Ankara Esenboğa ve Milas-Bodrum Havalimanı başmüdürlükleri görevlerinde bulunmuştu. Milas-Bodrum Havalimanı'ndaki yeni görevine bir hafta içinde başlaması beklenen Daştan, bölgeye aşina bir isim olarak biliniyor.
Öte yandan, 2022 yılında Milas-Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğü görevine başlayan Yücel Karadavut, Ankara Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü görevine atandı. Bu değişiklikler, DHMİ'nin çeşitli pozisyonlarında gerçekleşen kapsamlı atamaların bir parçası olarak gerçekleşti.