Kent belleği için Hasan Özgen MİTSO'da...

​​​​​​​Milas Ticaret ve Sanayi Odası ile Milas Belediyesi işbirliğinde Milas kent belleği arşivi ve kitabı oluşturulması çalışmaları için Milaslı ünlü belgeselci ve yönetmen Hasan Özgen davet edildi. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in daveti üzerine odaya gelen Hasan Özgen, daha önce başka şehirlerde yapılmış kent belleği çalışmaları, etnografya ve  şehir müzesi gibi çalışmalarla ilgili deneyimlerini aktardı ve önerilerde bulundu.

Kent belleği için Hasan Özgen MİTSO'da...

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de verdiği bilgiler ve öneriler için Türkiye'nin en önemli belgeselcilerinden olan Hasan Özgen'e teşekkür ederek "Çalışmalarımız, Milas Belediyesi işbirliğinde sürüyor. Bu konuda oldukça geniş bir deneyime sahip sayın Hasan Özgen'e de danışmak istedik. Görüş ve önerilerinden mutlaka yararlanmak isteriz" diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve belgeselci, yönetmen Hasan Özgen daha sonra Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı ziyaret ederek kent belleği çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık