Kent trafiğinin bir bölümü de allak bullak oldu!..

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR -

Kent trafiğinin bir bölümü de allak bullak oldu!..

Karayolları tarafından Milas-Bodrum karayolunda başlatılan çalışma, ilçemizde trafik akışını adeta felç etti. Üçyol kavşağından başlayan ve bir hafta süreceği belirtilen çalışmanın verilen sürede tamamlanamaması, şehir içi trafiğini olumsuz etkilerken, Milas-Bodrum arasında seyahat edenleri de çileden çıkarmış durumda…

Hemen her gün kilometrelerce araç kuyruklarının oluştuğu ve Halilbey Bulvarı’ndan başlayarak, Koru Küçük Sanayi Sitesi, kimi zaman da daha ileri noktalara kadar devam eden trafik yoğunluğu, sürücüler arasında tartışmaları, maddi hasarlı trafik kazalarını beraberinde getirirken, en önemlisi de sıcak yaz günlerinde araç içerisinde bekleyen insanları bunaltan bir hâl aldı.

Çalışmaların başlatıldığı günlerde yetkililer “bir haftalık bir çalışma” demişlerdi ancak çalışmaların başlamasının üzerinden bir haftadan fazla bir zaman geçtiği halde çalışma halen devam ediyor.

Üçyol mevkisindeki ‘Akıllı Kavşak’ olarak bilinen noktadan başlayarak Milas-Bodrum karayolunun birinci kilometresinden itibaren devam eden yol çalışmasından kuşkusuz en fazla, kilometrelerce uzayan araç kuyruğunda, araç

 

içerisinde bekleyen yolcular, özellikle de küçük çocuklar etkileniyor. Sinirlerin gerildiği ve kimi zaman sürücüler arasında tartışmalara yol açan çalışma, kimi zaman da maddi hasarlı trafik kazalarının meydana gelmesine neden oluyor.

 

Başlatılan yol çalışmalarından kent içindeki trafik de olumsuz etkilenmiş durumda.Halilbey Bulvarı üzerinde yoğunlaşan trafik nedeniyle şehiriçi dolmuşları, zorunlu olarak tamamlaması gereken sürede turunu tamamlayamazken, birçok çalışan da mesaisine geç kalıyor.

 

Benzer bir çalışma da Boğaziçi kavşağı’nda …

Milas-Bodrum karayolunun ilçemizdeki başlangıç noktasında başlatılan ve süren yol çalışmasının bir benzeri de yine ilçemize bağlı Boğaziçi Mahallesi kavşağında başlatıldı.Karayolunun mahalleye dönüş noktasındaki köprü üzerinde başlatılan yol çalışması sırasında yaşananlar da, ilçemiz merkezinde yaşanan manzaranın bir benzerini andırıyor.

Sıkışan trafik, oluşan araç kuyrukları, varacağı yere geciken insanlar ve sıcakta araç içerisinde bekleyenler, yolun belli bir bölümünde tek şeritten sağlanan trafikte yaşananlar …

Vatandaşlar da doğallıkla, çalışmaların kesintisiz bir şekilde sürdürülüp bir an önce tamamlanmasını talep ediyorlar …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık