‘Kestane Kabağı Tatlısı’ ikramlı buluşma!

A. Kemal KAŞKAR -

‘Kestane Kabağı Tatlısı’ ikramlı buluşma!
  • 09 September 2017, Saturday 6:03

Milas İlçe İnsan Hakları Kurulu üyelerinin; Kurul Üyesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas MYO Müdür Yardımcısı Ahmet Trabzon’un memleketi Sakarya’nın meşhur Kestane Kabağı’ndan yaptığı tatlının ikram edildiği buluşması, Milas Belediye Meclis Üyesi ve Ahmet Trabzon’un hemşehrisi olan Aysun Karatoprak’ın sahibi olduğu Latmos Kafe’de gerçekleştirildi.

Kurul’un bir önceki buluşmasında, Kurul Üyesi Mutlu Hazer’in önümüzdeki günlerde askere gidecek olması konusu konuşulurken, Kurul eski üyesi Kemal Kaşkar’ın, “Yıllar önce, askere gitmeden önce ziyaret ettiği bir akrabasının kendisine bir tabak dolusu kabak tatlısı ikram etmesi”ne ilişkin anısını paylaşmasından hareketle başlayan bu tatlı süreç, önceki gün akşamüzeri Kaymakam Eren Arslan’ın da katıldığı buluşmada, Sakarya’nın meşhur kestane kabağı tatlısının yenilmesiyle tamamlandı.

Kurul Başkanı Kaymakam Eren Arslan’ın yanı sıra üyeler; Milas Belediyesi Temsilcisi İlknur Öner, Baro Temsilcisi Av. Fatmanur Selam, Okul Aile Birliği Temsilcisi Zuhal Avcılar, MSKÜ Milas MYO Temsilcisi Ahmet Trabzon, Hazine Avukatı Av. Melek Eriten, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve Gazeteci Mutlu Hazer ile Kurul eski üyesi Kemal Kaşkar’ın katıldıkları, ayrıca Milas Belediye Meclis Üyesi Aysun Karatoprak ve Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük’ün de sonradan dahil oldukları buluşmanın öncelikli konusu, Menteşe Zeytinköy Mahallesi’nde ne yazık ki çok büyük zarara yol açan ve bölgede yaklaşık 300 hektar ormanlık alanı etkileyen yangındı …

Buluşma, günün anısına çektirilen fotoğraf ve Hazer’e “Hayırlı tezkereler” dilekleriyle sona erdi.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık