Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Kiriş, seçim çalışmalarına hız verdi

2 dönem üst üste MHP’den Milas Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı açıklamasını yapan Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş, çalışmalarına hız verdi. Hafta sonunu Pazar esnafı ve vatandaş ziyaretlerine ayıran Kiriş, Selimiye Pazar’ında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kiriş, seçim çalışmalarına hız verdi

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için tüm partiler çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Muğla Milletvekilliği için aday adaylığı açıklamasını parti binasında kalabalık bir grup önünde yapan Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş, Selimiye Pazarı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.

MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, Kadın Kolları Başkanı Seferiye Baklacı, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi – Milas Belediye Meclis Üyesi İlhan Şimşek ve partililerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette kendini “bu bölgenin Milas’ın çocuğuyum. Bölgemizin sorunlarını, yaşam şartlarını çok iyi biliyorum” diyerek tanıtan Kiriş, “Yeni dönemde de sizlerin sesi olmak için bir yola çıktık. İnşallah sizlerin desteğiyle de başarılı olacağız” dedi.

Esnafın ve vatandaşın sorunlarını da dinleyen Kiriş, yereldeki sorunları not alarak çözümü için girişimlerde bulunacağını söyledi.

PAZAR GÜNÜ MUMCULAR

Cumartesi günü Selimiye Pazarı’nı ziyaret eden Kiriş, Pazar günü ise Mumcular Pazarını ziyaret ederek hem esnaf hem de vatandaşlar bir araya geldi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis