Kırsal mahalle ziyaretleri sürüyor ...

ÖNDER Haber –

Kırsal mahalle ziyaretleri sürüyor ...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın kırsal mahallelere yaptığı ziyaretler sürüyor.

Belediye Başkan Yardımcıları, bazı Meclis Üyeleri ve Belediye yöneticileri ile birlikte Kırcağız, Kızılcayıkık, Bahçeburun, Çınarlı, Epçe, Kafaca ve Dibekdere mahallelerini ziyaret eden Başkan Tokat, muhtarlar ve mahalle sakinleriyle düzenlenen toplantıların yanısıra çocuklara da çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Başkan Tokat, mahalle ziyaretlerinde “arazi satışları”yla ilgili açıklamalarda da bulunarak, “Hiç kimse güle oynaya mal satmaz. Büyükşehir yasasından sonra yaşadığımız gelir kayıpları bize başka çare bırakmadı. Haklı gerekçeler doğrultusunda satış yaptık, sizlere verilen vaatlerimiz vardı. Kimseye muhtaç olmadan bu sözlerimizi yerine getirme adına arazi satışlarına yöneldik. Satışlardan gelen parayla da mahallelerimize hizmet götürdük. Bugün aranızda gönül rahatlığı ile oturuyorsam nedeni budur. Milas Belediyesi olarak kendi işlerimiz haricinde diğer kurumların işlerini de yapıyoruz. Cami, Okul, Sağlık Ocağı gibi yerlerin bakım ve onarımlarını da biz yapıyoruz. Bu işleri yaparken bile bahane üretmedik, ‘bunlar benim işim değil’ demek bana yakışmaz. Biz memleketimize hizmet ediyoruz. İşimiz iş bitirmek, sorun çözmek, insanları memnun etmek” dedi.

Başkan Tokat ayrıca, ziyaretler sırasında hemen hemen her mahallede istenen düğün salonu konusunda ise, “Her gittiğim mahallemizde bu konu önümüze geliyor. Bu konuyu tek tek değil toplu olarak ele alacağız. Yapacağımız planlama dahilinde tüm mahallelerimize düğün salonu kazandırılacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık