‘Kişisel Bakım Merkezi’, yeni adıyla …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘Kişisel Bakım Merkezi’, yeni adıyla …

Kısa bir süre öncesine kadar ‘White Life’ adı altında hizmet veren kişisel bakım merkezi adını TUANA olarak değiştirdi ve bundan sonra yeni imajı ile hizmet sunacak.

Rıfat Taşçı’nın sahibi olduğu kişisel bakım merkezi, isim ve imaj değişikliği ile Milaslılara hizmet sunmaya, kaldığı yerden devam edecek. Aynı adreste yani Atatürk Bulvarı No: 18 (MİGROS karşısında) faaliyetine devam edecek olan TUANA Kişisel Bakım Merkezi, resmi açılışı ile de Milaslılara yeni imajını tanıttı.

Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Kargıcak Mahalle Muhtarı İsmail Demir, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer’in de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleşen açılışta işletme sahibi Rıfat Taşçı, konuklarına ‘hoş geldiniz’ derken; “İsim değişikliği ve yeni imajımızla kaldığımız yerden hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bizleri bu özel ve mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

İşletme sahibi Rıfat Taşçı ve eşi Özlem Taşçı ile birlikte açılış kurdelasını kesen konuklar, işletmenin tüm bölümlerini gezdi ve uygulanan kişisel bakım uygulamaları hakkında bilgi aldılar.

Açılışa katılan Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Muğla Vergi Dairesi Başkanı’nın ziyareti nedeniyle geç kaldığını belirterek; “İlçemiz özellikle bu alanda son yıllarda önemli adımlar atmayı başarmıştır. İnsanların iç dünyası kadar dış görünümüne de önem verdiği günümüzde bu tür işletmelerin varlığı, bu alandaki eksiklikleri gidermektedir. İşletmenin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah çok uzun yıllar halkımıza güzel hizmetler sunar, bu yolla hem işletme kazanır, hem de bu güzel hizmetten halkımız yararlanır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık