Kızılay ekibinden Milaslılara teşekkür…

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Kızılay ekibinden Milaslılara teşekkür…
  • 30 August 2018, Thursday 10:03

Yaz aylarının başlamasıyla her hafta Salı ve Perşembe günleri akşam saatlerinde Atapark’ta konuşlanan Kızılay ekibi, yapılan kan bağışı nedeniyle Milaslılara teşekkür ederken, bir de uyarıda bulundu.

 

Yaz aylarının başlamasıyla her hafta Salı ve Perşembe günleri Atapark’ta, saat: 18.30 ile 23.00 arası konuşlanan Türk Kızılayı gezici kan toplama aracı ekibi, gösterilen ilgiden oldukça memnun. Her defasında ortalama 40 ünite kan bağışında bulunulduğunu belinten Kızılay ekibi, birçok Milaslının belirli aralıklarla düzenli kan bağışında bulunduğunu söyledi.

Mevsimin yaz olması dolayısıyla kan bağışı işlemi için akşam saatlerinin tercih edildiğini belirten gezici ekip, kış aylarında yeniden saat düzenlemesi yapılacağını belirtti.

Türk Kızılayı Gezici Kan Toplama Aracı görevlilerinin bağışta bulunmak isteyen Milaslılara bir de uyarısı var. Kan bağışında bulunmak isten birçok gönüllünün, üzerinde kimliği olmadığı için bağışta bulunamadığını belirterek, kan bağışı için gönüllülerin mutlaka nüfuz cüzdanın yanında olması gerektiğini, böylelikle gönüllü olarak sisteme dâhil edilebileceklerini söylediler.

28 Ağustos 2018 Salı günü yine kan bağışı toplamak üzere Atapark’ta bulunan gezici araca Milas Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Gezgin ve arkadaşları da gelerek, kan bağışında bulundular. Başkan Gezgin, her insanın mutlaka belirli aralıklarla kan bağışında bulunmasını, bunu da kendi sağlığı için yapmasının önemli olduğunu söyledi.

“Unutmayalım ki her an kan ihtiyacı olan insanlarımız var. Bunlar bizim insanımız. Onları çaresizlik içinde bırakmama adına, daha da önemlisi günün birinde bizlerin veya yakınlarımızın böyle bir ihtiyacı olacağını düşünerek kan bağışında bulunmalıyız” diyen Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, tüm Milaslılara bağışta bulunmaları için çağrıda bulundu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık