Kızılay’dan 150 öğrenciye destek ...

​ÖNDER Haber -

Kızılay’dan 150 öğrenciye destek ...
  • 21 September 2016, Wednesday 6:27

Türk Kızılayı Milas Şubesi, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım elini uzatmaya devam ediyor… Türk Kızılayı Milas Şubesi Başkanı Mustafa Gezginci, 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik bir yardım çalışması başlatarak, eğitime katkıda bulunacaklarını belirtti …

Kızılay Milas Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda, yapılan çalışma hakkında bilgi veren Gezginci, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eğitim öğretim yılında destek olmak amacıyla kırtasiye yardımında bulunacağız. Bu kırtasiye malzemelerinin temininde bizlere yardımcı olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

150 öğrenci için hazırlanan ve içinde kalem, defter, silgi, kalem tıraş, boya takımı gibi kırtasiye malzemelerinin bulunduğu paketlerin önümüzdeki günlerde öğrencilere ulaştırılacağı öğrenildi.

 

28 kurban bağışı ...

Gezginci ayrıca, Kurban Bayramı’nda 28 yurttaşımızın Kızılay’a ulaşıp kurban bağışında bulunduğunu belirterek, bağışçılara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık