Kızılay’dan açıklama

Türk Kızılayı Derneği Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Kızılay’ın sessiz kalması yönündeki eleştirileri yanıtladı. Güneş, “Asılsız iddialara itibar edilmemesini rica ediyoruz.” dedi.

Kızılay’dan açıklama

Türk Kızılay Derneği Milas Şubesi Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, ‘Kızılay Nerede?’ başlıklı bir açıklama yaptı. Derneğin Koronavirüs salgını dolayısıyla çalışma yürütmediği iddialarına ilişkin bir açıklama yapan Güneş, “İki gündür yine bir karalama, yine bir çamur at izi kalsın kampanyası başladı. Bu bağlamda krizi yönetmek için önceki gün kurulan ve Kaymakamımız Sayın Eren Arslan başkanlığında toplanan Vefa Koordinasyon Grubu içerisinde yer alan Türk Kızılay Milas Şubemiz, AFAD, Sağlık Müdürlüğü ve Milas Belediyesi ile birlikte en kritik görevi üstlenen 4 kurumdan biri konumundadır.” dedi.
 Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın talimatları doğrultusunda özveriyle çalıştıklarını kaydeden Güneş, “Ekiplerimiz, 65 yaş üzerindeki muhtaç yaşlılarımıza gıda kolilerini ulaştırıyor. Hijyen kitlerinin de gelmesiyle birlikte koronavirüs mücadelesini kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Genel merkezimizin planlamaları devam etmektedir. Türk Kızılay’ı, ülke genelinde yurtlarda karantina altındaki vatandaşlarımızın yemek ihtiyacını karşılıyor. Aynı zamanda karantinadaki vatandaşlarımızın hijyen malzemeleri, maske ve eldiven ihtiyaçlarını da karşılıyor. Halkımızın bu asılsız iddialara itibar etmemesini rica ediyorum. Umarım bu kritik süreçte herkes üzerine düşeni bizim kadar iyi yapar.” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık