Kızılcayıkık’ta 24 Arı Kovanı çalındı…

Adem KANKAYNAR -

Kızılcayıkık’ta 24 Arı Kovanı çalındı…

İlçemize bağlı Kızılcayıkık Mahallesi’nde, dün gündüz saat 12.00 sıralarında Mehmet Emin Yılmaz’a ait Milas- Labranda yoluna yaklaşık 150 metre mesafede ormanlık alanda bulunan 24 adet arı kovanı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

Arı kovanlarının çalındığını farkeden Mehmet Emin Yılmaz, durumu jandarmaya haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese ulaşan jandarma ekipleri, olay yerinde ve çevrede araştırma yaparak, hırsız ya da hırsızlara ait bir iz bulmaya çalıştı.

Müşteki Mehmet Emin Yılmaz, jandarmaya verdiği ifade de arı kovanlarını en son 1 hafta önce kontrol ettiğini, sonrasında ise kovanlarının yanına uğramadığını söyledi.

Bugüne kadar bölgede bu tür hırsızlığın meydana gelmediği öğrenilirken, yaşanan hırsızlık olayı mahalle sakinlerinde şaşkınlık yarattı.

Bazı Kızılcayıkık Mahalle sakinleri, sıkça olmasa da kimi zaman hayvan hırsızlığın meydana geldiğini ancak ilk kez arı kovanlarının çalındığını söylediler. Jandarma, çevredekilerden aldığı bilgi doğrultusunda bölgedeki kamera görüntülerini inceleyerek, zanlılara ulaşmaya çalışacak.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık