Köfteci Abbas adlı işletme açıldı…

Adem KANKAYNAR -

Köfteci Abbas adlı işletme açıldı…

İlçemiz Hacıilyas Mahallesi, Ulusal Egemenlik Caddesi üzerinde gıda sektörüne yeni bir işletme daha eklendi. Köfteci Abbas adlı işletme, düzenlenen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

 

İşletmenin açılışına; Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, Milas Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Akkaya, Milas İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları, AKP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir ve davetliler katıldı.

Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, açılış sırasında kısa bir konuşma yaparak işletmenin hayırlı-uğurlu olmasını temenni ederken, gıda sektörünün önemli olduğunu, halkın günlük yaşamını doğrudan etkileyen bir alan olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Yardımcısı Mat’ın konuşmasının ardından Milas İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru tarafından yapılan duanın ardından Köfteci Abbas adlı işletmenin açılış kurdelası kesildi.

Açılışa katılan davetliler işletme yetkililerinden bir yandan gerekli bilgileri alırken, bir yandan da işletme tarafından hazırlanan özel mönünün lezzetini tattılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık