Konser hazırlıkları sürüyor …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Konser hazırlıkları sürüyor …

Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası, 4. Milas Zeytin Hasat Şenliklerinin ilk günü, 25 Kasım Cumartesi saat 13’te Atapark’ta verecekleri konser için çalışmalarını Şef Tuncay Mızrak yönetiminde sürdürüyor.

Milas Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi kapalı bölümünde, Cuma ve Cumartesi günleri 47 öğrenciyle çalışmalarını sürdüren ‘Senfonik Kent Orkestrası’nı ziyaret eden Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat, orkestra üyelerine çalışmalarında başarı dileyerek baklava ikramında bulundu.

Ziyaretten duydukları hoşnutluğu dile getiren Senfonik Kent Orkestrası Şefi Tuncay Mızrak; “Senfonik Kent Orkestramızda her yaştan üyemiz mevcut. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Herkesi bu sanatsal çalışmalara katılarak sosyal yaşama katkıda bulunmaları için davet ediyor, sanata ve sanatçıya verdikleri değer için Milas Belediyesi’ne, Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’a ve Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür ediyorum” dedi.

Mızrak ayrıca, bu yıl 4’üncüsü 25 - 26 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Milas Zeytin Hasat Şenliklerinin ilk günü (25 Kasım Cumartesi) saat 13’te Atapark’ta Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası olarak verecekleri konsere tüm Milaslıları davet ettiklerini de sözlerine ekledi.

Şef Tuncay Mızrak ve orkestra üyeleriyle sohbet eden Başkan Yardımcısı Zeynep Mat ise, “Gönüllülük esasıyla başladığınız ve örnek teşkil eden birlik, beraberlik ve uyumlu çalışmalarınızdan dolayı başta Koro Şefimizi ve değerli orkestra görevlilerini kutluyor, başarılar diliyorum. Her anlamda sizleri desteklediğimizi ve her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık